www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-06-13

pencarian cik en dan rain-closed dan penyenaraian peserta

akhirnya...selamat sudah conetst cik en ni...cik en dh lewatkan beberapa jam..so masa closedkan contest ni
so kat sini cik e senaraikan semua peserta...walaupun de 4 orang..its okey pe..yela...cik en masih baru dlm bidang blog ni...so its ok..heheheh..so jom kita layan peserta kita nk?



cik emo gulz(gambar x leh di copy)
so dah layan2 pic dorang..pe lagi...masukkan dlm list korang..kan apa...dorang ni semua manusia yg tahu menghargai haiwan..xde la sesetengah 2..jumpa kucing di kejar,,,jumpa anjing di baling batu..skrg time cik en plak ceterkan pasal rain cik en yek...



cik en jumpa rain di belakang 7 eleven tmpat cik en bekerja...mulut dia bising sgt2...sbb 2 cik en leh jumpa dia...walaupun dia kucing jalanan...cik en syg sgt
ni biodata rain
oren aka rain
domestic short hair
red tabby untuk jenis colour badan dia..
x pernah de rawatan cuma pernah bagi vitamin,ubat cacing n injection kurap
kisah dia ni mmg la byk...awal2 bawak dtg umah,,de ke patut en botak beli susu berperisa coklat pada dia...
hahahah..tp di aminum..lagi satu perangai pelik dia suka uat bodo klu kita mare dia...xle aktif sgt tp dia terpaksa survivor sbb klu cik en balik kampung cik en x bawak dia...so dia kena survive dengan kawasan perumahan cik en di manjung ni...so far,x sampai stahun tp badan obesiti..hehhe..dia mkaan byk untuk ajak anjing kawasan umah cik en berentap kot..huhuhuhu..apa2 pun cik en ucapkan ribuan terima kasih yg join...sbbkan peserta sedikit,keputusan kan diketahui lebih awal yek...tp prodesur ttp sama cm syarat2 nyer..t cik en akan update balik yek tarikh2 penting 2

 Photobucket

8 comments:

Abang Stalker said... [Reply]

hawat abg x taw pun psl pencarian ni?btw ni contest ke segmen? -__-" sory..byk tny lak abg ni.

eintan nurfuzie said... [Reply]

ala..abg xtau ke de contest 2...contest..sbb de hadiah..huhuhu...jenuh la cik promote contest cik en 2...x dpt sambutan pun...:(..at last minute dpt la 4 orang...huhuhuu..tp cik en akan teruskan jugak

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

comei dah dia bila besaq!!

makin gmok!!

eintan nurfuzie said... [Reply]

2 LA...MCAM DAH OBESITI..ASYK MAKAN2 MAKAN N MAKAN...HAHAHHAHA..anyway encik botak pun dh mula syg dia...dia ni la yg bertuah...pernah la makan tapak kaki n tgn akak n en botak..yela...dengki...duk diam2..dia nk kaco kita..yg paling dia minat tang kaki..nk jaln jer dia nk cross..akak duk sedap2 tdo dia geget kaki..de la tersepak dia sbb terkezut...ahhahah

Abang Stalker said... [Reply]

xpe la cik en..biasa la tu,first time bt mmg kurg dpt smbutan. :) next time mst ok.sbb da thu mn prlu diperbaiki kn.nti klu bt lg sila sebar2kn k.abg nk join jgk. :)

eintan nurfuzie said... [Reply]

yeke...2 la...kebetuln minggu last cik en accident...so xdpt nk promote dh...tgk2 ri sabtu ada la yg sertai..terharu gak la..de gak blogger uat entry yg tolong promote contest ni..mybe agk susah kot bergambar ngn haiwan ni...

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

p/s: angan2 dah ade akk nk beli dslr tu..bg dia belajar.. =)

sy beli n tgk aje..heheh..

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

p/s: dah xsmpat nak wat..ade rezeki sbtu ni nk jumpe.. idea laen ada??

wah,t kawen wat kad sndiri la ea..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads