www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-05-05

Pencarian Blog Putera Dan Puteri


itsmesepul

slamat malam semua..malam ni cik en g dating kt cc ngn buah hati cik en..so sambil tu trus la bukak blog..pastu blogwalking kt semua blog yg bru update...cik en terjumpa la segmen ni..hhuhu..cik en mcm tringin jer nk.join...ala..benda alahni senang jer...nik kata2 en punya blog

Kepada blog putera dan puteri yang terpilih IMS akan akan meletakkan link blog anda di top side bar selama seminggu dan meletakkan link blog tersebut di fan page kepunyaan admin nih [klik sini] yg sudah ada 12,000 lebih fans. Lepas admin publish link tu insyaAllah akan meningkatkan traffic blog tersebut dan visitor yang memasuki blog ini hampir mencecah 2000 unik ip dalam sehari. Postkn link entri anda itu di komen bawah ni yer dan tuliskan juga bahawa anda blogger boy or girl sbb admin xda masa nak teka sama ada itu blog boy or girl. .he. Segmen ini dijalankan bermula hari ini 5 Mei sehingga 22 Mei ini. Masih sempat untuk anda menghias blog anda serta menampilkan entri2 yang menarik. Jangan lupa follow blog ini sblum join yer.

 so soalan yg ptut cik en jawab ialah cik en seorang GURL@PEREMPUAN@WANITA@AWEKS@WOMAN...
jgn mare yek en blog yek...huuhu
n cik en dah like fb 2 yek en umah
n juga cik en dh lama follo blog en blog ni..
nk join?klik jer banner kt atas 2
da semua.......




Photobucket

0 comments:

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads