www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-05-19

CONTEST ENTRI PALING KENCANG

9 JUN 2011




1) warganegara Malaysia .[mmg rakyat malaysia..nk no ic x?hehehehehhe]


2) buat SATU entry bertajuk "CONTEST ENTRI PALING KENCANG " .[udah]


3) apa yang perlu ada dalam entry cik angin cuma nak anda keluarkan idea kreatif anda . contohnya :


**kalau entri tu berkisar tentang cerita lawak , cik angin nak rasa lawak tu sampai ketawa guling guling .



ATAU


**kalau entry tu bekisar tentang something yang sedih , cik angin nak rase sedih tu sampai menangis sehingga banjir KOTA TINGGI sekali lagi .



ATAU


** kalau entri tu berkisar tentang keterujaan , cik angin nak rasa teruja tu sampai rasa nak hempuk kepala kat dinding , gler punye terujaa la kan . HAHA .



ATAU


**kalau berkenaan dengan dakwah atau hal ehwal agama , cik angin nak rasa apa yang hendak di sampaikan tu masuk dan meresap terus dalam sanubari , memang tersentuhh laa penuh penghayatan .


panjang nk baca nye kan...so kali ini cik en nk sajikan cik umah ni dengan video...cik en dh tgkkk...sedih...n cik en dh bagi kaawan2 cik en tgk pun sedih,...so yg penting entri kan...klu reject pun xpe...kot2 la x ikut syarat...nk tgk?jom klik entry ini...tp keadaan msti sunyi dan hayati babit2 perkataan tersebut video ini


4) like FANPAGE sekencang angin di side bar blog ini atau di [link] ini .like 85


5) letakkan BANNER contest di entri dan side bar blog serta link kan ke entri ini .[udah]


6) tinggalkan LINK entri anda di ruangan komen entri ini .[orite]




Photobucket

3 comments:

miss ryrinn _ angin said... [Reply]

hi . salam . terima kasih join :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

wah kak..nape wat kat blog ni plak??

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

hahaha,excited ni!!

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads