www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-05-19

CONTEST ENTRI PALING KENCANG

9 JUN 2011




1) warganegara Malaysia .[mmg rakyat malaysia..nk no ic x?hehehehehhe]


2) buat SATU entry bertajuk "CONTEST ENTRI PALING KENCANG " .[udah]


3) apa yang perlu ada dalam entry cik angin cuma nak anda keluarkan idea kreatif anda . contohnya :


**kalau entri tu berkisar tentang cerita lawak , cik angin nak rasa lawak tu sampai ketawa guling guling .



ATAU


**kalau entry tu bekisar tentang something yang sedih , cik angin nak rase sedih tu sampai menangis sehingga banjir KOTA TINGGI sekali lagi .



ATAU


** kalau entri tu berkisar tentang keterujaan , cik angin nak rasa teruja tu sampai rasa nak hempuk kepala kat dinding , gler punye terujaa la kan . HAHA .



ATAU


**kalau berkenaan dengan dakwah atau hal ehwal agama , cik angin nak rasa apa yang hendak di sampaikan tu masuk dan meresap terus dalam sanubari , memang tersentuhh laa penuh penghayatan .


panjang nk baca nye kan...so kali ini cik en nk sajikan cik umah ni dengan video...cik en dh tgkkk...sedih...n cik en dh bagi kaawan2 cik en tgk pun sedih,...so yg penting entri kan...klu reject pun xpe...kot2 la x ikut syarat...nk tgk?jom klik entry ini...tp keadaan msti sunyi dan hayati babit2 perkataan tersebut video ini


4) like FANPAGE sekencang angin di side bar blog ini atau di [link] ini .like 85


5) letakkan BANNER contest di entri dan side bar blog serta link kan ke entri ini .[udah]


6) tinggalkan LINK entri anda di ruangan komen entri ini .[orite]




Photobucket

  3 comments:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!