www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-05-31

chaiyok cik en :- pencarian cik en dan rain



perhatian : 1/06/2011-tambahan maklumat di bawah *** 
hye semua follower cik en...cik en tgk ramai yang berlumba untuk uat contest
kan...cik en nk uat gak la...boleh kan...huhuh...tp cik en nk uat contest lain dri yang lain..huhu..asyk kita tgk orang uat contest blog la..pic percutian la n bla bla bla la...so cik en nk uat contest yg akan jd contest soooo sweet...untuk pengetahuan follower cik en dan de gak follower cik en dh tahu, cik en seorang pembantu veterinar..so disebabkan cik en berjawatan seperti ini, cik en dpt idea untuk uat contest yang berkaitan dengan haiwan kesayangan..so muncullah contest ni "PENCARIAN CIK EN DAN RAIN"..spe cik rain ni...heheh...kena rujuk entry yg  ni
so dh kenal kan spe rain ni..
nk join???
jom..kena ikut undang2 ini contest k

  1. follow blog cik ni dan like pages pesbuk cik en ni atau lagi senang klik like kt bawah ni
  2. buat entry bertajuk "PENCARIAN CIK EN DAN RAIN"
  3. letakkan banner kat atas (CTRL+C)
  4. selitkan pic korang dengan haiwan kesayangan (pussy)korang - dibenarkan max 3 pic dan minimun of course la 1 pic..korang jugak boleh letak pic lebih dari 1 jenis haiwan..max 3 jenis haiwan.-PIC TIDAK DIPAKU(TIADA PERKATAAN DIATAS PIC DAN XDE EDIT EKSTREM)tambahan:-x kisah haiwan apa2 pun...cicak geiko pun boleh, anjing pun boleh...asal haiwan yg kita sayang k...
  5. letakkan biodata pussy korang 2...cth:nama,umur,baka,asal usul n sweet memory atau tabiat pelik pussy korang 2
  6. Rawatan yang pernah diberikan.Cth:vaksin,dressing,injection
  7. tagged pada 1 follower korang atau nk lebih max 3 orang
  8. tinggalkan link kat entry ni sje
so pasal hadiah plak kita story2..
hadiahnya xla semewah mana...juz tuk kegunaan korang...xla mahal n x la murah..kira sedang2...yela...sbb cik en berhasrat nk kumpulkan tuan/puan/cik/adil2/abang2/kakak2 yang mempunyai pussy kesayangan masing2...disamping mengenali kawan2 baru dlm dunia blogger ini..hadiahnya akan cik en terangkan bila sampai penyertaan ke 10..walaupun sorang yg masuk cik en akan teruskan contest ni k..

tarikh2 penting
12 jun 2011- closed
15 jun 2011 - penyenaraian penyertaan
22 jun 2011 - penyenaraian top 10 
24 jun 2011 - keputusan tempat ke 4 hingga 10 dan penyenaraian top 3 di pages pesbuk cik en
24 jun-30 jun 2011-tempoh untuk mengumpulkan "like" terbanyak di pages pesbuk cik en
31- keputusan pertandingan
12 JUN 2011-CLOSED PENYENARAIAN
15-20 JUN 2011-REVIEW PESERTA DAN DI MASUKKAN KEDALAM PAGES BLOG CIK EN
21-KEPUTUSAN PERTANDINGAN


so pe2 pertanyaan boleh ditanyakan terus di page pesbuk cik en atau di entry  ni k..

*** Berita baik untuk yang tiada blog,tp ada pesbuk...boleh upload pic di pages pesbuk cik en..dan Add a description dengan syarat2 yang diatas

p/s : apa2 perubahan contest hanya akan di buat di entry ini saja




Photobucket

  29 comments:

  1. sudah pasti sy join bersama Si Eton!!

    tunggu tau..

    t ader bnda nak tnya..heheh..

    ReplyDelete
  2. OK...HEHE....TNYE BYOK2 PUN XPER

    ReplyDelete
  3. zaty xbule join rsa nya .. sbb zaty xska haiwan...=.=... huk3..

    ReplyDelete
  4. klu saya ade rabbit je.. xleh join la ni.. hhmm :(

    ReplyDelete
  5. BOLEH...KAN CIK EN CKP HAIWAN KESAYANGAN..KLU DE CICAK GEIKO 2 PUN BOLEH...ASAL HAIWAN KESAYANGAN

    ReplyDelete
  6. izzaty:alahai...xkan xde langsung...rama2 ke...huuhuhh

    ReplyDelete
  7. takdak haiwan kesayangan la..huhu

    ReplyDelete
  8. xdak dear... huk3.. zaty alah pda bntang ... huhuhu... nk ltak tdy bear bule dak ?..;(

    ReplyDelete
  9. roti telur:alahai...xdpt nk join la yek...:(
    izzaty:oh...de asma ye

    ReplyDelete
  10. terbang sini. follow u. insyaAllah saya join :)

    ReplyDelete
  11. hehhe,cara yg bgos tu kak!!
    sy bkn pe,dh lbh dari 3x mcm ni,tu terluah kat blog kali ni.. =)

    g.luck utk contest akk ni tau!!

    ReplyDelete
  12. HAMIZAH:OK..MASUK TAU...
    NUSHA:HUHU..THNKS NUSHA...KAN PE..AKAK PRIHATIN...

    ReplyDelete
  13. sy copy n paste ni kak..

    yup!!stuju..mmg itu kira smbil nyelam minum air..

    ini idak,nyelam aje nak..minum air idak gak!ngeh3..

    ReplyDelete
  14. aish!!

    sy kompem akan join!!

    jgn risau,pasti ader..

    teruskan usaha mempromote..

    heheh,cntest sy pon xramai tau..

    lg snng sy nak pilih..lalalala..

    ReplyDelete
  15. nusha:tp ada la gak kan...so far..akak ni masih menungu2...dh la akak uat kejap jer..kan pe lama2 t follower lama sgt menunggu

    ReplyDelete
  16. huhu..nanges dulu..takleh join ler dear..kiter takder pelihara binatang even kucing sekalipun..geli geleman..:-(

    ReplyDelete
  17. bui:ala..ramai tul yg alergic...erm..spe la leh join ni yek..:(

    ReplyDelete
  18. singgah baca n3 di sini..
    pengetua nak buat semakkan:)

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. singgah baca n3 di sini..
    pengetua nak buat semakkan:)

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. saya dah join =)

    http://cumaakudankamoo.blogspot.com/2011/06/pencarian-cik-en-dan-rain.html

    Cik Intan pun jomlah join contest saya juga ya =))

    http://cumaakudankamoo.blogspot.com/2011/05/contest-aku-cermin-dan-talipon-bimbit.html

    ReplyDelete
  21. Tak boleh join, hamster lari ;(

    ReplyDelete
  22. AMALINA:ALAHAI...BELI LA YG BARU..HUHU

    ReplyDelete
  23. contest ini diiklankan disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/chaiyok-cik-en-pencarian-cik-en-dan.html

    ReplyDelete
  24. akhirnya sy join kak!!

    tgk tau..

    http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/06/pencarian-cik-en-dan-rain.html

    ReplyDelete
  25. berjaya jugak siapkan n3 nie...
    jom singgah...

    http://arinahsanat.blogspot.com/2011/06/pencarian-cik-en-dan-rain.html

    ReplyDelete
  26. dah join..

    http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/2011/06/pencarian-cik-en-dan-rain.html

    TQ!!~

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads