www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-04-29

thanks ribu2 kali kat azmihamdan!!



salam semua..selamat malam geng blog semua
tgk pada tajuk 2...nper la aku nk say thnks ribu2 kali kt c azmi ni
hhuhu..sbb scra x kebetulannya aku telah join contest dia...
so aku follow dia sbb nk tau perkembangan contest dia..scra x kebetulan aku di list di entry ni..huhu..nk tau nape?buaknnya aku dh mennag...contest ni masih berlangsung..huhu tpmaku follower dia yg ke 500 dia..huhu..hebat kan..aku bru jer 1 rts lebih jer...so thanks..scara x kebetulannya blog aku dipromote gak oleh dia kan
so nk tau spe dia?jom tgk
sini
dan join contest ni
sini


Photobucket

1 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

wah2..

i like purple!!! cantek2..

siap leh scroll2 tu..cmne akk wat??cer ajar sy..

eh,ader je banner sy tu kak..TQ tau..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads