www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-04-29

thanks ribu2 kali kat azmihamdan!!



salam semua..selamat malam geng blog semua
tgk pada tajuk 2...nper la aku nk say thnks ribu2 kali kt c azmi ni
hhuhu..sbb scra x kebetulannya aku telah join contest dia...
so aku follow dia sbb nk tau perkembangan contest dia..scra x kebetulan aku di list di entry ni..huhu..nk tau nape?buaknnya aku dh mennag...contest ni masih berlangsung..huhu tpmaku follower dia yg ke 500 dia..huhu..hebat kan..aku bru jer 1 rts lebih jer...so thanks..scara x kebetulannya blog aku dipromote gak oleh dia kan
so nk tau spe dia?jom tgk
sini
dan join contest ni
sini


Photobucket

  1 comment:

  1. wah2..

    i like purple!!! cantek2..

    siap leh scroll2 tu..cmne akk wat??cer ajar sy..

    eh,ader je banner sy tu kak..TQ tau..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!