www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-04-20

suaikenal NUSHA, saya nak kenal follower saya


arini aku di shoutmix oleh cik nusha untuk join GA dia...so aku dengn besar hati join la
sbbnye aku nk gak dipromote..korg tgk la follower aku 2...baru srts lebih jer....
korg nk gak?klik banner bawah ni untuk dimajukan trus ke blognya n syarat2nyer


gunakan tittle "suaikenal NUSHA, saya nak kenal follower saya" [DONE]


jd follower corat coret NUSHA pon leh,xmow pon xpe,coz aim hnya nak wat suaikenal
" Saya nak kenal follower saya " kan???[DONE]-dh lama..xtau yg no bpe..hehehe


kome mestilah rajinkan diri linkkan entry ini bila wat entry t ea...
udah?? jgn lpe cterkan pasal diri kome, blog kome n serba sedikit pasal org yg kome follow
(at least cter satu follower okies!) [DONE]
cik nusha2,xde limit kan karangan nyer kan..
so im intan nor faridah...tp di alam maya ini gunakan nama eintan nurfuzie.gradute from PUO...keje swasta selama setahun(ngam2 gitu) trus dpt goverment n jawatan yg mmg x tersangka...iaitu pembantu veterinar di jbtn perkhidmatan veterinar daerah manjung.aku merupakan spa under state.so dah dekt 4 bulan aku kt jabatan ni..aku ni xde lagi diberi tugas kusus..so aku leh masuk klinik,g rawatan,uat on9 premit n pawah.
so far besh gak kje ni..enjoy sgt..tp 2 la..mencabar n gurl mmg x ramai.batch intake kami bru nmpak gurl ramai
pasal blog plak...aku punya 2 blog.1st offical blog aku.2nd blog untuk contest aku..
offical blog-misz eintan nurfuzie-merupakan blog pertama aku walaupun sebelum ni de..ms 2 x reti lagi berblog ini..aku menjinakkan dlm blog ni pada bulan 1 2010..secara rasminya pada bulan 1 2011..thanks tuk cik nusha dan cik hanis ...cik nusha???ya..cik umah blog yg anjurkan segmen ni...jap g aku cete sal dorg ni n mana aku kenal dorg..skrg aku cete sal blog k2 aku
untuk join contest jer-nurfuziecontest- baru jer uat...dlm bulan ni gak...bru de skit jer entry nyer..ni pun sbb aku tgk cik nusha mengasingkan blog offical ngn blog contest...so ideanya dri cik nusha..thanks nusha
pasal follower lak..ni aku nk cete 2 insan yg aku kenal..yg atas 2 la spe lagi
cik nusha-aku kenal c nusha ni mmg dh lama...aku ni senior dia masa kt politeknik ungku omar...btul kan nusha???.aku kenal lbh rapat bila dia join kelab bimbingan dan kaunseling PUO 2...aku masa 2 sem 2..dia masih sem 1..dia penah jadi s/u aku semasa aku menyandnag jawatan timbalan yg di pertua kelab 2..n dia gak pnh jd gak s/u aku masa program yg aku uat..agak pemalu...ehhehe...dlm blog ni aku follow sbb dia yg follo...aku dh lma lost contek dgn dia..hnya berpesbuk..2 pun x pnh le tegor2...bila dh berblog ini..dia la yg byk aku tegor...aku anggap dia sifu a ku dlm dunia blog ni...ehheheh(cam ayat ngampu jer)heheheh
ok ni plak cik hanis-dia ni aku kenal masa awal tahun ni la...dia ni same jawatan ngn aku...dia slh sorg intake same ngn aku...lps dpt jawatan,kami de kursus kt sg siput..ladang infoternak...msa 2 kami jrg borak...msa 2 dia agak sombong...heheheh...bila dh dianta ke daerah..aku di manjung n hanis di perak tgh..bru rajin mnyembang..mybe la kami masing2 sorg2 yg dianta ke daerah...heheheh...so dia gak aku anggap sifu...sbb byk tag aku dlm contest n promote aku..


sudah sume di atas,tglkan komen korg kat bwh, n ak pastu dgn rasminya akan wat entry khas utk blog yg sudi join suaikenal ini yer..[DONE]





Photobucket

6 comments:

nusha said... [Reply]

haaa,barula sy leh komen2 ni..hehehe,tq yer kak..
amoi,pnjg lebar ni but nice!! mane leh sifu g.. tongga ok..heheh..

nusha said... [Reply]

done kak..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/04/suaikenal-nusha-cik-eintan-nurfuzie.html

Cik Muda Sae said... [Reply]

halooo....hehehehe! datang singgah..~

anismelon said... [Reply]

haha..anis pulak yg sombong..aish..kurang bercakap le..ngeeee..nice nice entry..:)

eintan nurfuzie said... [Reply]

huhu...yela2...cik anis...kurg bercakap...hehh

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L said... [Reply]

salam kenal ... dari blog nushu

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads