www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-04-28

saper ingat semua artis ni-PUTERI-PUTERI PASPORT KEGEMILANGAN

 
hola semua2
arini aku juzt nk share skit benda ni...
klu spe2 yg sebaya n lahir tahun 90an ke bawah mybe pnh dengar nama PUTERI2 SINARAN
huhu...aku tiba2 tringat dorg..masa 2 aku minat gila rancangan SINARAN PASPORT KEGEMILANGAN..klu spe x tau..ni penerangannya

Satu rancangan realiti TV yang pertama di Malaysia. Cuma dahulu undian bukanlah sms. Hanya keputusan Juri dan telefon sahaja Sinaran Passport Kegemilangan telah melahir pelawak-pelawak yang terkenal seperti Senario, Shamsul Ghau-Ghau dan Saiful Apek. Dari sinilaj mereka meniti sehinggan menjadi pelawak yang terkenal. Dahulu Fenomena lawak senario sering menjadi ikutan semua.
(ehsan shaffik)
ini plak senarai nama puteri sinaran tersebut dan lagu2 dlm album dorg yg pertama dan terakhir..so nnk dengar download la k?(ehsan sini)


ini jer maklumat yg bermakna yg dpt aku kt web2...aku try lak cri kt youtube..ini salah seorg ahli itu...




yg ni juara program 2.Dayang Noraini..cikgu bahasa orang putih di sabah rasanya.dorg ni dri program musim ke8...
so yg spe de information sal awek2 sinaran ni g link kt aku..cz nk tau perkembangan dorg..


Photobucket

9 comments:

アヌム ちゃん~~ said... [Reply]

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

amboi2..mngenang masa lalu ke..

p/s:
itula kes nya..

akk ader terbca x??

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

@ k.eintan

bgos2...hehhe..sy ni ha xpndai ckp org kuale..ke arah utagha sy tau la.. =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

@ k.eintan

itu namanya klebihan kak..bgos2!!

SaL IrDa said... [Reply]

sy ingat senario je.. (-_-")
hehe...

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

wajib tengok cerita tu,
tapi tak ingat dah sape org2 nye, hehe ;)

lemah daya ingatan la, ;)

G3-lina said... [Reply]

hehe~ sye tak ingat langsung.. ekceli.. sye tak tau pun.. ngee~~

ni nak cakap.. link blog ni ade kat sini.. sila2 lah tgk ye.. sekian~

http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/04/terima-kasih-makcik-pakcik-follower-5.html

Åw¢╟I said... [Reply]

Kalau ada video final tahun dayang noraini mng sinaran tu, tlg masukkan dan contact saya ye..sebab muka saya berkali2 keluar masa siaran tu..hehe

eintan nurfuzie said... [Reply]

CIK EN MASIH MENCARI..TP X DPT LAGI

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads