www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-04-28

saper ingat semua artis ni-PUTERI-PUTERI PASPORT KEGEMILANGAN

 
hola semua2
arini aku juzt nk share skit benda ni...
klu spe2 yg sebaya n lahir tahun 90an ke bawah mybe pnh dengar nama PUTERI2 SINARAN
huhu...aku tiba2 tringat dorg..masa 2 aku minat gila rancangan SINARAN PASPORT KEGEMILANGAN..klu spe x tau..ni penerangannya

Satu rancangan realiti TV yang pertama di Malaysia. Cuma dahulu undian bukanlah sms. Hanya keputusan Juri dan telefon sahaja Sinaran Passport Kegemilangan telah melahir pelawak-pelawak yang terkenal seperti Senario, Shamsul Ghau-Ghau dan Saiful Apek. Dari sinilaj mereka meniti sehinggan menjadi pelawak yang terkenal. Dahulu Fenomena lawak senario sering menjadi ikutan semua.
(ehsan shaffik)
ini plak senarai nama puteri sinaran tersebut dan lagu2 dlm album dorg yg pertama dan terakhir..so nnk dengar download la k?(ehsan sini)


ini jer maklumat yg bermakna yg dpt aku kt web2...aku try lak cri kt youtube..ini salah seorg ahli itu...




yg ni juara program 2.Dayang Noraini..cikgu bahasa orang putih di sabah rasanya.dorg ni dri program musim ke8...
so yg spe de information sal awek2 sinaran ni g link kt aku..cz nk tau perkembangan dorg..


Photobucket

  9 comments:

  1. Salam.bw here^^ nice blog :)
    Feel free to visit me @ frommetoyou~
    Ada entri baru^^ TQ

    ReplyDelete
  2. amboi2..mngenang masa lalu ke..

    p/s:
    itula kes nya..

    akk ader terbca x??

    ReplyDelete
  3. @ k.eintan

    bgos2...hehhe..sy ni ha xpndai ckp org kuale..ke arah utagha sy tau la.. =)

    ReplyDelete
  4. @ k.eintan

    itu namanya klebihan kak..bgos2!!

    ReplyDelete
  5. sy ingat senario je.. (-_-")
    hehe...

    ReplyDelete
  6. wajib tengok cerita tu,
    tapi tak ingat dah sape org2 nye, hehe ;)

    lemah daya ingatan la, ;)

    ReplyDelete
  7. hehe~ sye tak ingat langsung.. ekceli.. sye tak tau pun.. ngee~~

    ni nak cakap.. link blog ni ade kat sini.. sila2 lah tgk ye.. sekian~

    http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/04/terima-kasih-makcik-pakcik-follower-5.html

    ReplyDelete
  8. Kalau ada video final tahun dayang noraini mng sinaran tu, tlg masukkan dan contact saya ye..sebab muka saya berkali2 keluar masa siaran tu..hehe

    ReplyDelete
  9. CIK EN MASIH MENCARI..TP X DPT LAGI

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads