www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-04-14

my lucky no 100 - mr curly


sebelum korg baca entry ni kena review dulu entry ni

my lucky no 77 - slumberznanie

ingat kan entry ni...
tgk x ayat last 2...aku kata next follower bertuah aku lps ni no 100...
so...taraaaaa.....
inilah dia insan bertuah




yg aku tandakan merah 2...
korg nk tau spe dia...
dia

en curly
dari kl
spe2 yg nak add dia...juzt klik kat name dia kt atas 2 yek..truz ke blog dia
so trima la banner kt bawah ni n letak kt side tepi blog k

Photobucket
 
so ambik la hadiah x sebrape ni n letak kt side bar blog anda yek..
thnks sbb jd follower cik intan yek.maaf lambat skit posting entry ni cz bz skit ngn koje kt opis ni
n cik intan akan letak kt side bar blog cik intan untuk promosikan blog anda(walaupun dia dh byk 2 follower)
ok...that all
da semua

5 comments:

nikaviolet said... [Reply]

waaa.....tahniah larh....moga lebih semangat untuk b'blog yea...

::nuRuLaDHar:: said... [Reply]

tahniah! =)

Far8 budak baik said... [Reply]

waaaaa..sumpahh jelesss..nak jugakk hehe =)

nazirulhazwan~ said... [Reply]

eh?da 100 follower yer. bagus2
teruskan carik ilmu pasal blogging, buat entry best2 utk follower yer:)

eintan nurfuzie said... [Reply]

thks all..bru nk blajo2

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads