www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-04-04

mu lucky no 77 - slumberznanie



salam semua...dah lama aku x update blog ni...akau bz ngn program jabatan aku...
korg tertnya2 la pe la programnyer sampai berhari2 kan...
aku join program ambik darah lembu untuk Brucellosis dan FMD, dan pemberian vaksin
di ladang nadi agro di simpang 5 ayer tawar sitiawan..
tp aku bukan nak ceter pasal ni...tp aku nk ceter hal lain...
sebelum i2 korg kena review dulu entry ni
 
my lucky no 30 - jiha hamid

ingat kan entry ni...
tgk x ayat last 2...aku kata next follower bertuah aku lps ni no 77...
so...taraaaaa.....
inilah dia insan bertuah
 
yg aku tandakan merah 2...
korg nk tau spe dia...
dia 
 
My Photo
permision yek ambik gambo

slumberznanie
kuala kubu bharu, selangor, Malaysia
so kpd slumberznanie,cgort yek...

so trima la banner kt bawah ni n letak kt side tepi blog k
spe2 yg nak add dia...juzt klik kat name dia k..truz ke blog dia


Photobucket
 
so nak lucky number is 100..kita tunggu spe yg kena
k,da semua!
nk blik..penat sgt ambik darah arini..ari last yg lembunya ganas2..



1 comments:

slumberznanie said... [Reply]

wahhhh... thanx dear ngeee.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads