www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-04-29

blog syafiq yusuf(anak yusuf haslam)

pagi ini hujan...
1stly cik en nk thnks kat blog ni.sbb blog ni cik en dpt trus ke blog anak yusuf haslam ni.tp bukan shamsul tp adiknya.
anak yusuf yg ni pengarah gak mcm abg n bpk nyer...tp evolusinya lain..
klu yusuf haslam lebih pada jiwang atau romantik
anaknye shamsul yusuf pulak pada gangster
tp anak yg sorg lagi ni c syafiq ni lak kepada komedi..huhu..
aku kt opis nix leh play nk movie ni..tp aku share gak tuk korg tgk..(aku pun x leh tgk lg)huhuu
so layan




ok la..tht all pagi ni...


Photobucket

3 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

mehla kak join sesame.. =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

tu la..tp still tkot ni.. =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

tula,nk try ni..lg rmai,lg bgos..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads