www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-04-12

1st Contest Anis:Pic Percutian

tarikh tutup:1/5/2011

thanks tuk cik anis sbb menjemput akok ni join contest dia...
ni akak dh msuk dh ni dik oi...sbgai support rakan seblog..hehhehe
aku dengan bangganya join konteks ni sbbnyer aku mmg de gambo cun untuk pic percutian ni.
so ini asggmentnyer





1)follow blog anis..xkene bayar pon free je..yg penting seikhlas hati yup.. [SETTLE]
dah polo pun...dia member sestaf n sejawatan dalam veteriner
2)buat entry bertajuk 1st Contest Anis:Pic Percutian [SETTLE]
3)letakkan banner contest anis kat atas nie dalam entry korg toh dan linkkan [SETTLE]


4)Letakkan pic percutian korg yg ORI yup..xde ciplak ciplak..yg penting pic korg mesti ade dalam pic toh..one pic only [SETTLE]

5)then cerite sikit tentang pecutian korg toh..tempat yg menarik kat situ ke..perasaan korg bercuti kat situ ke..(join contest sambil kongsi cerita)[SETTLE]
percutian ni masa aku  masih balja...tp bukan dengan kawan2 tp ngn famili...my dad merupakan seorang ahli radio amatur...jadi kelab ni dah bergabung dgn BN cawangan kuala kangsar untuk uat program konvoi..untuk anak2 muda didaerah kuala kangsar slama 3 ari 2 mlam.aku n my dad jadi ajk untuk radio amatur..u all nk tau kt ne..kt TASEK BANDING GRIK...fuyooo...besh wo...ms nek bot 2 aku yg paling aku x tahan...masa naik 2 cuak gak la...sbbnyer aku ngeri tgk ayo2 banyok2..hitam2 lak 2...kt otak aku pnuh dengan benda bukan2...yela..t klu karam lemas la aku...hahahah..tp aku kena gak nek sbb de jaket keselamatan...ramai gak yg sertainya..kami ditempatkan di pulau kepunyaan majlis perbandaran..tmptnyer kecik jer dan bergunung...so x byk xtvt yg dibuat...klu ikutkan aku, aku nk upload lagi byok tp dah cik punya conteks dh pesan..1pic jer...so aku xpt nk share kesemua pic yg de..so pic yg atas ni ditangkap oleh penakap gambar profesional...cantik2 pic dia ambik...konvoi ni pun de gak dia cete dlm blog dia..nk tgk???klik bawah ni...de kan gambo aku dlm 2...ehheheh..ok lah..sampai sini jer cete aku pasal percutian aku ni

6)tagkan tiga rakan anda yg aktif..and make sure diorg tahu mereka diTAG [SETTLE]






7)dah siap??tinggalkan link entry korg kat comment entry nie okek.. [SETTLE]
8)pemenang akan dipilih berdasarkan pic percutian paling menarik..dari segi pose..background percutian..yg pasti yg dapat menarik perhatian and minat anis la ye..
9)tarikh tutup:1/5/2011...mencari seorang pemenang..kalau mendapat sambutan baru anis bukak kepada dua org pemenang..untuk laki and perempuan [SETTLE]
arini 12 april 2011...lambat g kan...



Photobucket

9 comments:

nusha said... [Reply]

ahakz..sy dah wat ni..heheh..tq tag sy yer...jom2 p sabah...

eintan nurfuzie said... [Reply]

ayo...2 la...dh tgk dah...tgk kamu dah buat...ehhehe...xpola...kita join sme2

nusha said... [Reply]

@ kak eintan

hehehe,bru kenal la kak..coz contst dia gak =P

Fauzie Jasmani said... [Reply]

Good Luck!

Singgah sini..salam kenal..i follow..

Latest Entry : Jom download Toolbar UpProfits with Alexa Rank..

cujen said... [Reply]

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

PERKARA YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG MAYBANK

nusha said... [Reply]

@ kak eintan

tu la,tp ader yg len leh je..ok g.. sy ni haa,header xleh tgk,banner same..ni tmbah bnda2 nyemak ni..geram jeee...

nusha said... [Reply]

@ kak eintan

ader dak tu yg wat... nk tgk,try taip loveynyza lau xslh.. sy tempah dari dia..ske tgk keje dia..

nusha said... [Reply]

@ kak eintan

yerke?? lega r lau gtu..ni nk tnya,akak leh tgk ke header n banner blog sy ni??

ibnubaba_04 said... [Reply]

aku pon join gk..jom tngok pic percutian aku di oversea..haha

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads