Showing posts from June, 2012

Kopi Luwak Hasil Najis Musang?

salam semua sekarang ciken beronline di cc sementara en botak solat jumaat.. merujuk tajuk tu, cik en kenal kopiini sema…

Jawapan Teka Tekuk : Barney dan Pengu

walaupun x ramai yang komen cik en tetap bagi jawpannya ok barney : Perodua Alza (purple) Pengu : Honda civic EX (whi…

Teka Tekuk : siapa Barney dan Pengu

salam semua pagi pagi ini cik en nak buat teka tekuk siapa yang setia dengan blog cik en .. mesti pernah tengok cik en …

Jawapan untuk jual babi haram ke tak?

merujuk kembali entry ini jual babi haram x? dari komen komen kebanyakan masih tak pasti malah tak terfikir pun. cik en…

Spontaneous Thursday ♥ 2

Cinta Sang Ratu Cinta Sang Ratu Laksama langit mencengkam purnama Ibarat mutiara di lautan biru saujana mata memandang, s…

Tips Drive Jalan Ipoh -Lumut

salam semua! apa khabare? kat sini cik en nak share skit jalan yang cik en jalan hari hari.. Haiway Ipoh Lumut cik e…

Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik

akhirnya cik en berjaya di pilih . yepi! ingatkan dah habis tapi kena ada penilaian lagi sekali tapi tak apa.. cik en a…

Happy Birthday Aisyah Humaira

salam semua tadi cik en saja la terjah entry ini last sekali dia de gtau 27/6 besday dia.. cik en tengok kalender hari…

Jual Babi Haram x?

salam semua! disebut sal babi mesti pk cik en mencarut.. tapi benda ini biasa bila cik en masuk veterinar dan cik en se…

Facebook dan Google tingkatkan SECURITY ACCOUNT

salam semua? apa khabar.. dah 2 hari cik en tak menaip..yang ada hanyalah pic pic yang cik en update.. masih ingat entr…

Wordless Wednesday ♥ 15 - Walau Tak Ada Orang .......

SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ

Mengapa saya suka terjah dan baca blog Nasz?" sebab blog abg nasz sempoi!

Love Is Fat Getting Fat Together

cik en akui memang benar.. dan cik en sendiri buktinya..hahaha

Goggle MIntak No Telefon?

salam semua tadi duk syok terjah semua blogger yang ada tiba2 terkeluar dari acc bila log in perlu kasi no telefon …

Bulan November Bulan Keluarga Kebangsaan 1 Malaysia

Najib Razak Mulai tahun 2012, bulan November akan diisytiharkan sebagai Bulan Keluarga Kebangsaan 1Malaysia untuk memberi…

Maksud pic pencarian cik en yang lepas

sebenarnya ada ramai yang bertanya mengenai simbol tangan tu.. a antara yang bertanya adalah cik tom sebenarnya ia…

Anjing itu Merajuk la

salam semua! selesai jer cik en update kesemua entry untuk pencarian cik en sengaja cik en x update apa apa untuk bagi …

Senarai Entry Terakhir Pencarian Cik En dan Blog : Entry kita Jiwa kita

salam semua! ni entry terakhir untuk pencarian cik en dan blog : entry kita jiwa kita bermula dengan  Senarai nama pe…

Senarai Entry Terbaik Pencarian Cik En dan Blog : Entry kita Jiwa kita

salam semua.. seperti di janjikan di entry ini cik en akan listkan entry terbaik dari peserta yang dilistkan di entry yan…

Berapa Harga Kad Kahwin ini?

salam semua! kali ini cik en nk mintak pendapat korang.. cik en just design suka suka.. alhamdullah ada yang suka.. ta…

Senarai Entry Pertama - Pencarian Cik EN dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita

Nampaknya tiada penyertaan baru dari awal pagi tadi sehingga sekarang leh check penyertaan di sini so cik en akan list…

Wordless Wednesday ♥ 14 - Pernah Tak Berlaku Kat Korang??

Senarai Peserta Pencarian Cik En dan Blog : Entry kita Jiwa kita

Salam semua! hari ini merupakan tarikh tutup untuk  klik banner pencarian cik en dan blog : entry kita jiwa kita so…

Pencarian Cik en dan Blog : Entry kita, Jiwa kita

salam semua kali ini cik en nak anjurkan pencarian cik en dan blog : Entry Kita Jiwa Kita tujuan nya untuk menaikkan tr…

Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang!!! (Ulangan)

Semekom semua....arini aku  cik en nk bersantai ngn korang........pe kata korang sahut cabaran aku  cik en tuk dapatkan…

Poooooonnnnn!

Cik en mula pakai kereta semenjak dapat lesen.. tak lama pun.. cik en ambik lesen dah lewat.. sekarang masih P lagi…

Keadaan NINI selepas bersalin SCISSOR

Sesiapa yang setia dengan blog cik en mesti dah baca entry nini!! bersabarlah   dimana nini operation kakinya kerana …

Quate Laksaman Sunan

salam semua! salam 1 blogger. kali ini cik en nak share 6 quate Ramlee Awang Murshid dalam 6 buku trilogi laksamana Su…

Yeah! Dah dapat Doddle

Merujuk kepada entry ini cik en punbuatlah entry ini berjaya dipilih dalam entry ini dan hasilnya disini... yep…

Saya Nak Besar punya!

autopublish!

1st Give Away by Aliana

klik banner ditag oleh http://hazirahramli.blogspot.com/2012/06/1st-give-away-by-aliana.html so nak tag CP…

Oh TIDAK! AAhhhh....

hahaha..  merepek la cik en ni kan? lain macam jer tajuknya..  sebenarnya cik en nak upload ini Gambar yang member…

Perbezaan DULU dan SEKARANG

Salam semua! ini entry auto publish kalau ada comment yang xde di publish tu maknanya cik en belum la lagi online cub…

Boleh Tak Ubah Tabiat Korang tu?

Tajuk gempak je kan? pe la cik en ni.. siapa cik en nak ubah kami ni.. uiks.. terpaksa la cik en pandang ke bawah cik …

Akhirnya Aku Memilikimu Sayang...

salam semua.. hari ini penat terjah untuk  percarian cik en dan blog : entry kita, jiwa kita cik en terus menjelajah …

Kecewanya hati cik en!

salam semua! apa khabar... cik en baru lepas terjah blog yang sudi join percarian cik en dan blog : entry kita, jiwa…

Maaf Semua!

salam semua.. 2 hari cik en de kursus di SUK perak. so cik en belum approved mana2 mana comment untuk join pencarian cik…

Load More
That is All