Showing posts from March, 2011

perakauan cinta!

salam semua...arini aku update lewat skit blog ni... so aku nk share AKAUN CINTAAku akan meng- CREDIT cintaku padamu, b…

kenali 7 jenis lelaki

hye semua!!!!luv u al... rini aku nk share hal lelaki plak asyk hal2 wanita jer macam entry aku yg 3 ni mengenali wanita m…

GEGAR BLOGGER BARU!

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia... ho..ho...ho... kali ini aku nk join blog BEN ASHAARI so sini assgmentnyer

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

hepy2.. korg tau nape aku hepy..sbbnye de la sorg ni nk promote blog aku..manatau leh la mencapai follower ribu2..heheh...…

undang2 pelik tp benar di seluruh dunia

hola2 semua...i say to my teddy to kiss n give setiap org bunga rose untuk u al hepy2 today...permulaan minggu la katakan…

FACEBLOG

SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGU…

REVIEW BLOG SAYA KALAU TAK MAU DISAMAN!!

TAJUK :: REVIEW BLOG SAYA KALAU TAK MAU DISAMAN!! saman!ouch...skit2 nk saman jer yek...hehhe tp kt sini bukannya nk sama…

korang de x tahi lalat?

hola hola hola semua! sihat semua? kali ini aku nk share sikit lagi info... yg kita maklum....ceh, mcam surat la plak...…

mengenali wanita melalui cara berjalan

hye semua.... luv u all... today i would like....ceh awatnye aku speking org puteh ni...ehhehehhe so ri ni aku nk shar…

"JOM JOIN BLOGLIST EYYAHAZEL"

hye semua..dh lama aku x join contest2 ni... so kali ni pintu hatiku terbuka dengan konteks cik adik manis ni.. cik eyya…

7 larangan selepas makan

to all.. kali ni entry aku nk bagi infomasion skit.. ni aku juzt search kt tenet...so aku nk kongsi skt ngn korg Janga…

rambut aku sudah pendek!

ni aku nk ceter sal rambut aku ni sabtu lps aku dah membuat pesyen ln kt rambut aku... aku telah memotong pendek ra…

eman, eja n dina

hye you all... arini aku nk show pic2 kandid spupu aku.. so cute !!!!!! ni anak mak ndak n paandak aku.. so lets show pic …

aktiviti JPV Manjung

salam semua... kali ni aku dpt la mencuri beberapa gambo dlm encet en poji...so aku dpt la gambo2 program n gambo kandi…

Asal Usul Hantu....huarg!

hye semua... sory rini dekt petang baru aku update blog aku..td aku g postmotem lembu tenusu... mati lepas beranak... tp ka…

kelebihan lembu berbanding manusia

9 KELEBIHAN LEMBU BERBANDING MANUSIA LEMBU sebenarnya lebih PANDAI daripada MANUSIA kerana... 1 ... lembu tak buang anak …

Ketegasan Rasullah dan Sayidina Abu Bakar mendidik anak-anak!

salam semua... agak lama aku x de mengupdate blog ni.. so kali ini aku nk bawa isu didikan anak-anak walaupun aku blum l…

program cucok kobo!

salams semua!! smlm aku bz sampai lewat update blog aku...semlam aku de program... progrom cucok kobo...aku g kt ladang le…

mengapa oh mengapa!

Sampaikan jika berasakan ia baik untuk sahabat anda! Sudah tentu baik ,sebab sahabat ambo mudah lupa.Macam ambo juga,Melayu…

my lucky number 30 - cek jiha hamid

salams semua... sbnrnya i xde la war2kan tuk lucky number i ni...tp i dah memilih lucky number 30 yg telah mjadi follow…

Load More
That is All