Tempah Custom G-Shock di Belispree

Tempah Custom G-Shock di Belispree | Mesti ada dikalangan pembaca cik en peminat jam G-Shock kan? Cik en pun ada beberapa koleksi. Kadang kadang mesti korang nak mencari yang ada sentimental value untuk dijadikan hadiah untuk pasangan, kawan baik atau keluarga kan? Masih dengan minat dengan jam G-Shock tapi kali ini cik en nak kongsi yang boleh custom mengikut idea korang sendiri. Cik en kongsi dari pembelian di Shoppe tapi korang boleh beli secara walk-in atau melalui laman web mereka. So nak tahu tak lebih lanjut Tempah Custom G-Shock di Belispree? Jom baca entri ini sampai habis okey. 


Bujang Garden Nursery Sitiawan Manjung Perak

Bujang Garden Nursery Sitiawan Manjung Perak | Membunga dan mempokok bukanlah hobi yang cik en pernah explore selama ini. Cik en rasakan diri cik en tak ada kemahiran dan membela pokok dan bunga walaupun cik en sendiri tak pernah mencuba. Sebelum ini cik en sibuk bekerja dan tak pernah terfikir nak mencuba hobi ini. Lama lama, cik en mula minat apabila ada suggest untuk cik en explore bidang ini untuk terapi diri. Bermula dengan research di internet, cik en memilih bunga yang senang hidup tapi cantik. Akhirnya cik en memilih bunga ros jepun dan beli secara online. Itulah titik permulaan cik en berjinak dengan aktiviti ini. 



"Main Kutu" Yang Selamat Dengan MAE By Maybank

"Main Kutu" Yang Selamat Dengan MAE By Maybank | Korang pernah "main kutu" ? Cik en dari zaman sekolah lagi pernah main dan pernah juga la tak cukup dapatnya apabila ada kawan yang tak bayar sampai habis. Masa itu hanya guna nilai yang sedikit. Dan kali terakhir cik en "main kutu" beberapa tahun lepas dengan saudara mara di kampung. Alhamdulillah, masa itu cik en tak ada masalah. Cukup masa dapat duit dan nilai yang betul. Tapi cik en  nak kongsi dengan korang cara "main kutu" paling selamat pernah ada. Dan korang sendiri bukan sahaja boleh menyimpan tapi buat tabungan semasa kecemasan. 



Bila Boleh Mandulkan Kucing Selepas Beranak?

Bila Boleh Mandulkan Kucing Selepas Beranak? | Ramai juga yang bertanya dengan cik en, kucing saya dah terbunting, bila masa sesuai untuk mandulkan kucing saya selepas beranak nanti ye? Kalau terlambat risau terbunting balik sebabnya kucingnya pantang tak ikut kebiasaaanya. Hahaha. Tau tau, dah balik rumah memboyot. Tak dan nak dibawa ke klinik atau booking untuk mandul. Harap entri ini dapat bantu korang yang masih tak tahu waktu sesuai untuk memandulkan kucing betina yang baru melahirkan anak



Nampak Mengandung Disebabkan Fibroid

Nampak Mengandung Disebabkan Fibroid | Kerap kali cik en akan diajukan soalan, mengandung ke? Dulu cik en akan mengelak untuk bercakap mengenai sakit ini dan selalu cakap lemaks lemaks berkumpul. Mengandungkan lemak ayat paling kerap cik en sembangkan. Tapi semenjak cik en mula open untuk bercerita mengenai sakit cik en ini, cik en berterus terang yang cik en ada fibroid. Mungkin ada terlepas entri cik en sebelum ini. So mana nak tahu pasal sakit cik en ini boleh ke entri Sebenarnya Cik En Sakit...