Pernah Dengar Urutan Minda?

Pernah Dengar Urutan Minda? | Pernah tak korang mendengar Urutan Minda? Selalunya dilakukan terhadap bayi berusia 1 bulan ke 6 bulan. Anyway urutan minda ini cik en dnegar dari mak ndak dan mak cik en. Katanya ianya dapat membantu merangsang minda anak anak. Anak anak akan jadi lebih bijak dan cergas. Cik en cuba mencari info di internet tapi tak ada tapi cik en boleh related kan dengan beberapa info dari artikel yang lain. 

urutan minda

Cara Delete Purchases di Google Play Melalui Komputer

Cara Delete Purchases di Google Play Melalui Komputer | Dapat mesej kena charge RM27.99 dari Google Play. Cik en yang sekarang ini mudah lupa mulalah sakit kepala fikir, cik en beli apa ye kat Google Play sedangkan cik en pengguna Apple Store sekarang ini. Dah masuk 2 tahun dah. Cik en pun call Celcom dan mereka tak boleh track so mereka sugggest untuk call Google Customer Service. Tak pernah sekali pun cik en call Google center ini so cik en pun teringat yang pernah purchase apps Smule di Google Play masa pakai Android dulu. So cik en pun google cara untuk delete purchases melalui komputer memandangkan cik en tak pakai android phone. Korang yang ada masalah sama boleh ikut langkah yang cik en akan kongsi ini okey?



Pengalaman Berbekam di Bekam Manjung

Pengalaman Berbekam di Bekam Manjung | Lama juga cik en tak buat review tempat di Manjung ini kan. Kebetulan cik en mencuba satu tempat baru, rasanya cik en nak simpan memori di blog ini. Jika sebelum ini cik en lebih suka memanjakan diri di D'wafa Care Seri Manjung tapi disebabkan penuh cik en mencuba sesuatu yang lain iaitu berbekam. Itu pun cik en bawa abah dan pak ndak cik en pergi. Dan bila ditanya ada bekam untuk wanita, terus cik en buat juga. Berbekam ini memberi kesan yang berbeza dengan urut. Apa perbezaannya? Kena baca entri ini sampai habis



Boleh Ke Jual Beli Kucing Atau Tukar Dengan Makanan Mengikut Islam?

Boleh Ke Jual Beli Kucing Atau Tukar Dengan Makanan Mengikut Islam? | Pernah sebelum ini, cik en dengar pelanggan cik en membeli kucing yang berbaka mahal dan dikacuk atau mating untuk dapatkan anak anak yang cantik dan baka yang lebih baik kemudian dijual dnegan harga tertentu. Ada juga yang ingin jual kucing dan dibayar dengan makanan kucing. Persoalannya adakah BOLEH aktiviti ini mengikut pandangan Islam?




Kita Tidak Akan Bertemu Kucing Kesayangan Di Syurga

Kita Tidak Akan Bertemu Kucing Kesayangan Di Syurga | Selalu kita dengar apabila kucing atau haiwan kesayangan kita mati, kita akan jumpa mereka di syurga nanti. Tapi tahukah korang yang kita Kita Tidak Akan Bertemu Kucing Kesayangan Di Syurga nanti? Mungkin permulaan ayat ini adalah untuk memujuk hati seseorang yang sedih kerana kehilangan haiwan kesayangan tapi sebenarnya ianya tidak. Cik en akan kongsikan daripada maklumat yang sahih cik en jumpa di lamn web Pejabat Wufti Wilayah Persekutuan.