Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: segmen

Showing posts with label segmen. Show all posts
Showing posts with label segmen. Show all posts

Meh Sally Nak Review


Segmen ini akan berlangsung dari 
20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 
4

Segmen: U Follow I Follow



Terbuka pada semua tiada syarat di kenakan...
HADIAH??
Special REVIEW BLOG dan REVIEW FB PAGE untuk
5 orang!

Blog
Page FB

4

SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ

Tarikh Tutup : 7 / 7 / 2015


Takbir Bergema Di Pagi Hari
Tanda Tibanya Syawal Di Nanti
Salah Silap Harap Di Ampuni
Jangan Disimpan Didalam Hati

Photobucket
2

BLOGLIST BLOGGER BAHARU 2013 | SEGMEN

salam 
hai, cik en pun dah lupe pernah join segmen ini satu ketika dulu..
hehehe.. banyak sangat koje tu yang terlupa sedikit.. nasib la de buat bloglist baru..
baru la refresh balik.. ehheheh dah ingat dah
untuk tahun 2013 ini cik en nak join lagi..
so no id cik en 
dan sesiapa yang berminat klik je image atas tu..
jom kita memeriahkan
korang akan dilistkan di

Photobucket
12

Senarai Entry Terakhir Pencarian Cik En dan Blog : Entry kita Jiwa kita



salam semua!
ni entry terakhir untuk pencarian cik en dan blog : entry kita jiwa kita
bermula dengan 
Senarai nama peserta
kemudian 
Entry Pertama
Entry Terbaik


dan yang dinantikan 


SENARAI ENTRY TERAKHIR
9

Senarai Entry Terbaik Pencarian Cik En dan Blog : Entry kita Jiwa kita


salam semua.. seperti di janjikan di entry ini cik en akan listkan entry terbaik dari peserta yang dilistkan di entry yang ini
so jom terjah entry terbaik dorang ni..
selain tu menambah ilmu kita



SENARAI ENTRY TERBAIK
14

Senarai Entry Pertama - Pencarian Cik EN dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita




Nampaknya tiada penyertaan baru dari awal pagi tadi sehingga sekarang
leh check penyertaan di sini
so cik en akan listkan mengikut entry.
so far jom tengok entry pertama peserta yang join pencarian cik en ini


SENARAI ENTRY PERTAMA


  1. Family
  2. http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/04/new-version.html
  3. http://mamaqhayra.blogspot.com/2011/04/welcome-to-my-blog.html
  4. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/05/last-practical-day.html
  5. http://starfleet2208.blogspot.com/2010/09/family.html
  6. http://dariilhamkehati.blogspot.com/2011/11/raya-haji-antara-sedeyh-n-gembira.html
  7. http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2011/04/last-memories-at-nstp.html
  8. http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/jun-1-2011-my-1st-entry.html
  9. http://nusha1706.blogspot.com/2010/06/first-entry-untuk-blog-kedua-ni.html
  10. http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2009/12/cara-nak-kurus.html
  11. http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2010/08/permulaan.html
  12. http://kancil8349.blogspot.com/2011/01/percubaan-pertama.html
  13. http://tieffa19.blogspot.com/2011/10/erti-sebuah-chenta.html
  14. http://umikasum.blogspot.com/2009/03/minggu-7-tarikh-11-februari-2009-hari.html
  15. http://jiacreatifelt.blogspot.com/2011/04/ni-baru-je-berjaya-buatsemalm.html
  16. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2010/12/cerita-cinta.html
  17. http://pape-jer.blogspot.com/2011/07/my-very-first-entry.html
  18. http://mucuxmellow.blogspot.com/2011/01/lahirnya-aku.html
  19. http://nanakimie.blogspot.com/2010/11/welc0me-to-my-new-bl0g.html
  20. http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2009/06/memyself-n-i.html
  21. http://farizafairuz.blogspot.com/2011/11/apa-ada-pada-20112011.html
  22. http://azumylini.blogspot.com/2011/04/selamat-datang-to-my-blog.html
  23. http://kumahuitu.blogspot.com/2011/07/sabtu-ahad-yang-lalu-2-3-julai-2011.html
  24. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/05/first-post.html
  25. http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2010/11/111110.html
8

Senarai Peserta Pencarian Cik En dan Blog : Entry kita Jiwa kita



Salam semua!
hari ini merupakan tarikh tutup untuk 
klik banner
pencarian cik en dan blog : entry kita jiwa kita
so far sebelum  melabuhkan tirai pencarian pukul 11.59 pg ni cik en akan listkan semua penyertaan dan akan sentiasa diupdate(jika ada penyertaan baru) sehingga jam 11.59 pagi tu.
selepas tu cik en akan listkan setiap entry yang cik en minta melalui 3 entry berbeza untuk senang korang terjah entry PERTAMA, TERBAIK dan TERAKHIR
dan ada berita terbaik, cik en akan pilih satu entry paling terbaik yang dapat menarik perhatian cik en dalam satu satu kotegari dan cik en akan kasi HADIAH..
Hadiah apa.. cik en belum lagi merancang ..
mybe edit blog, topup atau hadiah yang akan di pos
so ada 3 pemenang lah nanti.
so korang check la semua..ada x penyertaan yang tertinggal atau link tak berfungsi


SENARAI PESERTA
10

Pencarian Cik en dan Blog : Entry kita, Jiwa kita


salam semua
kali ini cik en nak anjurkan pencarian cik en dan blog : Entry Kita Jiwa Kita
tujuan nya untuk menaikkan traffic ke blog korang disamping share sesuatu yang kita anggap ia sangat berguna tapi ramai yang terlepas pandang dalam blog kita. 
Sharing is caring. 

58

Segmen : Mari Berhijab

klik banner

PURPLE COLOUR
Photobucket
4

"segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini "


salam 1 blogger.
cik en nak join segmen puan jia kita..
untuk makluman puan jia ni kawan cik en masa sekolah dulu.. di kuala kangsar
so di ada anjurkan dan puan sendiri jemput cik en..
untuk support kawan dalam blogger ini cik en join..
segmen ni sebenarnya segmen menunjukkan header yang 1st kita pakai sampai la kini..
ikut cik en banyak gak... tak terkira...
cik en serius blog tahun lepas
so masa itu baru ada perubahan pada header cik en...
cik en tak dapat listkan semua sebab kebanyakan x dapat dikesan.. so kat sini sebahagian sahaja..
untuk pengetahuan semua... sebelum ni cik en pakai domain blogspot dan beralih ke domain sendiri dalam bulan 2 tahun ini.. so ada header yang menggunakan address lama dan ada yang baru.. so layan je la yek?

paling lama cik en pakai
7

SEGMEN : DESCRIBE YOUR HEADER


salam 1 blogger!
nk join la segmen ini
klik untuk join
dan inilah dia header cik en!!!

Header cik en ni kalau tak silap cik en dah pakai dekat sebulan dua ni..
bagi cik en inilah header yang cik en suka sekali semenjak tukar domain dari www.nurfuzie.blogspot.com ke www.nurfuzie.com
cik en tak suka header yang crowded bebagai sebab header melambangkan kita dan menarik minat pembaca membaca dan menterjah blog kita.
jadi sesuai dengan background pink yang kosong, header yang simple menjadikan blog cik en ringan dijelajah.
5

Segmen : Follower Pilihan Niera


klik banner untuk join

teringin nak join..so cepat2 buat entry pastu post kat komen cik niera!
siap!
╭(′▽‵)╭(′▽‵)╭(′▽‵)╯
Photobucket
12

SEGMEN : Bloglist Jun 2012



Jawab soalan nie : Berapa kali update entry dalam sehari?
mmm....mybe 2 kali kot..kadang2 xde langsung..kadang2 banyak..ehheheh
Photobucket
2

Segmen Eza: JALINAN KASIH SEBLOGGER


klik banner untuk join

Tarikh Tutup : 1 JUN 2012 [Selamat Hari Gawai], pada pukul 11.59 malam/pm
Photobucket
2

Segmen 2 : Bloglist June


5

SEGMEN NASZ : JOM BLOGWALKING

salam semua...
semenajak 2 menjak ni...cik en selalu join segmen abg nasz ni...
huhu..kan pe...cik en tersangat suka...
pe yang cik en suka sangat ni..heheh...
korang tengok banner yang korang tempek kat entry masa join segmen ni..
heheh...itu cik en hadiahkan kepada abg nasz masa promation cik en nak bagi header free...so cik en berbangga hasil cik en terpampang di dada entry ramai follower abang nasz...
tq abg nasz sbb masih menggunakan header yang ini..dh lama rasanya...x caye leh tengok entry cik en yang 
ini
anyway cik en nak join segmen ni sebenarnya....



so sape yang nk join..kik jer banner atas tu...
anyway blog cik en ni simple2 je..kebanyakan cerita berkisarkan isu semasa dan buah fikiran cik en..
cik en gak de membuka tempahan untuk edit blog..header...
that all...so salam perkenalan untuk semua!

26

Segmen Mencari Bloglist 2012

9