Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: santai

Showing posts with label santai. Show all posts
Showing posts with label santai. Show all posts

report polis camni pun ada ke?


0

500 tan Kren Buat Wili


Washington Cathedral


0

Body art from Felix Stein- seni ke camni?



0

Lulus tak kalau jumpa roadblock JPJ atau Polis?



1

Penjaga Gol Yang Teramat Bosan

anggapan cik en, permainan ini terlalulah bosan bagi penjaga ini..releks melek jer...
kalau tak,dorang ini dah berjaga-jaga bila bola nak sampai ke tiang gol..hahhaha
chekup!!


5

Bulu Bulu dan Bulu

lagi sekali cik en malas nak taip panjang-panjang...kita tengok pulak bulu...opss.....bulu apa cik en?
bulu la...hehehe...bulu la...bulu apa cik en?
bulu.............
hhahhaha...xla...bulu manusia la...bulu badan...heheheh...
cik en suka...auw!sbb en.botak ada..nampak jantan gitu...
heheheh...tp kalu en botak buat cam yang bawah ni..ops....cik en akan clash dengan dia...cik en  tak nak publisiti cam dorang bawah ini..hehheheh
checkup!



5

ceriakan diri korang dengan layan ini

salam 1 blogger semua
kali ini cik en tak nak taip panjang-panjang..kit alayan gambar ok?
suka la korang tu..kali ini cik en nk ceriakan korang dengan pic cun, lawak dan auwhc..ehheheh..
checkup!



4

alangkah cantiknya seseorang itu kalau dia senyum kan??


salam 1 blogger semua follower cik en
apa kabar korang pagi-pagi ini...
kali ini cik en hendak menggunakan bahasa yang tiada "short form"
dalam usaha menyambut kemerdekaan dan cabaran menggunakan bahasa long form..hahhahah...
kalau ada yang tersasul itu maaf la ye...
janggal la cik en taip ayat penuh-penuh ini...ahhahah
kali ini bukan entry pasal short form atau long form tapi cik en hendak share one opinion cik en...
21

malas cik en nkkomen...tengok je rla...pastu sediakan tisu..

1

like father like son

Mesti korang pernah dengar pepatah "Like Father Like son" Ingat benda tu hanya rekaan orang semata-mata rupanya di dunia nyata memang ada anak memang serupa macam bapanya...tak percaya? tengoklah sendiri ye...:-)) lps ni cek kat bapa korang..sama tak? hehe

2

Kantoi : Isteri serang dan telanjangkan perempuan simpanan suami

Di simpang jalan Tancun Road dan Machang Road di pedalaman Zhujiang xincheng Guangzhou, seorang wanita sedang menyerang seorang wanita lain di atas jalan raya. Wanita ini memukul wanita lain itu bertubi-tubi. Menurut penduduk sekeliling, wanita itu tengah memukul perempuan simpanan suaminya. Ahli keluarga semua pihak datang untuk meleraikan pergaduhan tersebut tetapi tidak berjaya. Akhirnya si suami itu yang settlekan semuanya. Memang patut suami dia yang settle. Dia yang salah sebenarnya.


0

punggang janda basah akhirnya


Imah, seorang janda yang muda, jelita dan seksi tinggal seorang diri disebuah banglo dua tingkat. Ramai lelaki tidak kira tua atau muda menggilainya tapi Imah tidak pernah melayan. Siapakah agaknya lelaki yang berjaya memikatnya? Sungguh bertuah lelaki itu kerana harta-harta Imah bernilai berjuta, hasil peninggalan suaminya seorang ahli perniagaan yang berjaya. Kini sudah masuk tahun ke-3 Imah tidak bersuami. Sudah lama dia bersabar. Dalam hatinya yang sepi itu, sebenarnya beliau tidak menafikan dirinya memang kehausan teman. Apatah lagi dirinya kini kian bergetah kembali, yang longgar pun sudah rapat, yang cantik pun pun makin bertambah cantik lagi. Ini juga adalah hasil daripada minatnya yang mendalam terhadap barangan kosmetik dan barangan penjagaan diri.
2

lawak di petang hari sebelum berholiday


Ajoi mendapat kerja sebagai guru sandaran di sebuah sekolah di Kulai.
Selepas memperkenalkan diri, dia menyemak nama murid-murid darjah 3 Raya dan merasa agak pelik semasa membaca nama seorang murid, iaitu "W.TAUFIK WWW".
Kemudian guru tersebut menanyakan perkara tersebut.


Cikgu Ajoi : "Cikgu nak tahu, siapa yang bernama W.TAUFIK WWW ?".

Taufik : "Saya Cikgu..." (Taufik menjawab & berdiri).
4

HAIWAN YANG TERLEBIH OBESITI....


0

SO FUNNY STORY...HAHHAHAHA



1

Biler Barbie nak beranak



4

pe yg korang nampak?

8

klu korang pandai dimana kucing berada


kalau korang bijak bistari..jom cri dimana si kucing berada...
klu betul...cik en de suprise untuk spe yg bertuah dan tercepat
Photobucket 
5

cer teka lesen sape bawah n

sper betul cik en bagi 





terima kasih jer la...huhuu
0

Nak animasi baekk punya? Try laman web yg putar2 nie

JUST KLIK SINI JE..JOM TRY



Photobucket
1