Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: promote

Showing posts with label promote. Show all posts
Showing posts with label promote. Show all posts

Segmen: Ekspedisi Blog


hye semua...kali ini cik en masuk join segmen ni...
jom kit aikut syarat2 nyer
nkhbs dah ni....tinggal 30 mnt untuk time tutup...
pe ye yg besh kt blog cik en?
blog cik byk info besh2 n jarang dipaprkan...huhu
x cye...jom kita check semua label cik en kt sbelah 2...

Photobucket
0

Pencarian Mega Bloglist



1) letak tajuk Segmen :
Pencarian Mega Bloglist
2) letak header c.z yang biru tuh ( link ke entry ni)
3) jawab soalan : sebab anda nak jadi satu daripada "Bloglist Mega"ialah.....( tak lebih daripada 100 pp)
3

cute n awesome blog contest!


1) Follow blog Qay. (Sebab biar tahu perkembangan terkini)-done-48
2) Buat satu entry About contest ni. Letak gambar sekali. Ni URL :okey
http://4.bp.blogspot.com/-65hnjcaJCD0/TgCA126seBI/AAAAAAAAAMA/_1DE7c_BdKY/s1600/contest2.png
3) Tag kawan. Minimum 2 orang. Pastikan diorang tahu.
8

SEGMEN ABG YEN: JOM PROMOSIKAN BLOG ANDA DISINI



hola2 semua 
kali ini cik en nk join segmen..dh lama x join segmen kan?
so ni yg cik en copy paste dri blog dia...detail lagi klik banner atas 2

Salam semua...

Dah lama teringin nak buat segmen cume hari ini je mempunyai keberanian, hehehe so sy beranikan diri untuk melangkah setapak lagi kehadapan bagi menilai kelebihan dan kekurangan blog sy ni dimata kawan-kawan blogger semua... so kepada sape-sape yang mahu menyokong sgt2 dialu-alukan... semoga segmen ini dterima oleh semua dan kita sama2 mendapat manfaatnya... wah dh mcm ceramah agama lak hehehe...
2

Segmen blog review oleh Jamaluddin.net



1. Buat entry bertajuk “Segmen blog review oleh Jamaluddin.net“.-done-
2

Chegu Zubir Promote Blog Anda


cik copy paste jer pe syaratnya2 yek..nkjoin?sng jer..klik banner atas 2
0

i luv abg stalker


1. Bt entri 'i luv abg stalker'.-done-
2. xpyh pnjg mencarut,list up je (2)sbb knp korg nk direview-done-
1st sbb nk glamour macam abg stalker
2nd nk minx sbg komen pasal blog...klu de yg x ok nk btulkan.3. campak link lelembut dlm box komen.-done-
4. tutup 13may2011 ,12:00am-done-

Photobucket
3

segmen review bebelan saja


lagi sx cik en jalan2 kt blog org sambil update entry terbaru..dipanggil oleh
 bebelan saja 
untuk join segmen ni
2

Pencarian Blog Putera Dan Puteri


itsmesepul

slamat malam semua..malam ni cik en g dating kt cc ngn buah hati cik en..so sambil tu trus la bukak blog..pastu blogwalking kt semua blog yg bru update...cik en terjumpa la segmen ni..hhuhu..cik en mcm tringin jer nk.join...ala..benda alahni senang jer...nik kata2 en punya blog
0

suaikenal NUSHA, saya nak kenal follower saya


arini aku di shoutmix oleh cik nusha untuk join GA dia...so aku dengn besar hati join la
sbbnye aku nk gak dipromote..korg tgk la follower aku 2...baru srts lebih jer....
korg nk gak?klik banner bawah ni untuk dimajukan trus ke blognya n syarat2nyer
6