Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: promote

Showing posts with label promote. Show all posts
Showing posts with label promote. Show all posts

Ekspo JOM GEGAR di Menara Alor Setar

salam semua follower cik en
cik en nak uat iklan sikit
yang mana de duk kat alor setar atau kawasa yang berdekatan yang berminat nak join ekspo
jom join ekspo di bawah ini


marilah kita memeriahkan ekspo ini

Photobucket
3

PELUANG PERNIAGAAN EKSPO JOM GEGAQ (KEDAH)




KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK TURUT SERTA BERNIAGA SEPANJANG EKSPO INI,BOLEH MENGHUBUNGI PIHAK PENGANJUR DI TALIAN 
016-5109997 / 012-5974188 (ABG ZUL) 012-4579865 (EJA)
*TERTAKLUK PADA SYARAT DAN KEKOSONGAN

*PERTUKARAN TARIKH 18 - HUJUNG BULAN MEI 2013
3

sweetladystyle - gedung tudung online


salam semua!
kali ini cik en tak la menceritakan hal cik en tapi cik en nak promote satu blog yang cik en rasa cukup menarik di layari dan yang paling penting isi blog ini
Sweetladystyle merupakan salah satu shopping online yang khusus untuk tudung dan baju.
kebanyakan nya shawls. selain itu ada pashmina, tudung express dan beberapa clothes
cik en dapat pm di page cik en iaitu Blog Cik Eintan Nurfuzie a.k.a Cik En
meminta jasa baik cik en promote blog beliau.
hampir seminggu gak la baru la cik en keluarkan entry ini. ini disebabkan cik en kekangan masa untuk menbelek belek blog SLS ini
owner blog ini ialah WANI..
comel orangnya dan beliau sendiri merupakan model dalam blog ini.
untuk sesiapa yang baru mengenali cik en, cik en baru mula bertudung dan kurang arif sangat fesyen fesyen terkini perihal tudung ini..
tapi bila cik en melayari blog SLS ini cik en baru dapat tahu pelbagai jenis tudung.
ada tudung syria, pashmina,shawls dan yang masih setia dengan tudung bawal, wani masih de jual dalam SLS ini
SLS ini telah didaftarkan bawah SSM dan korang tak perlu la risau untuk shopping dalam SLS ini.
disini cik en share sikit tudung yang menarik perhatian cik en


3

SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

klik untuk join


A. Nama Penuh Saya?
intan nor faridah
B. Nama Panggilan Saya?
cik en, along, intan
C. Sejak Bila Saya Berblogging?
January 2010 

D. Url Blog Saya?

http://www.nurfuzie.com/
21

Segmen Superstar blog5



cik en nak cari superstar!!!
Photobucket
1

chegu zubir nak kumpul blogger ikut negeri..jom join

klik banner


   saya blogger dari negeri : Perak
   url blog saya : http://nurfuzie.blogspot.com/



Photobucket
6

"Jom tambah follower"

klik banner
Photobucket
57

MARI MENAMBAH FOLLOWER BERSAMA HANNAH TOTS

klik banner untuk ke blog petuapakar
follow 450..huhuu
Photobucket
6

Ninie Azriena ajak join BLOGLIST TERUJA


salam semua follower cik en..cik en dijemput oleh ninie untuk join..nk join?klik banner atas 2
cik en join la...tp cik en xtau nk ceter per?
cik en try k?
10

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger


cik en lahir

16 JANUARI 1987
24

"SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER-TERJAHAN TERAKHIR"


awal2 pagi dah check assgment seterusnya...n yepi...asgment last 2..tp susahl a sikit...kena bagi satu lagu kt blogger yg 1 kumpulan dan gatau kenapa pilih lagu 2...
n paling memeningkan uat pantun..
nsib la cik endulu pernahmasuk pertandingan pantun peringkat daerah di kedah..huhu
so malas nk menaip panjang..jap g kena taip panjang2
so lets go......

KUMPULAN 4
5

"SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER-TERJAHAN KEDUA"




cik niniew..cik en dh hbs assgment pertama...
ni cik en nk buat assgment ke 2 cik ninie

jom kritik2
6

"SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER, TERJAHAN PERTAMA"

cik en x sempat edit..ada yg kena print screen...cik en ada keje..kena g cucuk lembu..so sory klu de salah..gtau k?
nak terjah..klik jer banner2 bawahni k?

senarai ahli dan header kumpulan 3
8

SEGMEN: KAMI SAYANG RAKAN BLOGGER

klik banner ni untuk join
nama panggilan : cik eintan nurfuzie aka cik en
umor : 24 tahun
 nk tag
16

Segmen : Jom Terjah Blog Newbie


SLOGAN : TERJAH MENAMBAH KENALAN BLOG BUKAN MENGEJAR POPULARITI
ENTRY TERBAIK : 
19

BLOG DIPERLUKAN ..SEGERA !

Santai Bersama BEN ASHAARI
Photobucket
10

rumah untuk disewa di shah alam dekat ngn uitm



1

SEGMEN 3: PROMOSI BLOG KE 20 SALURAN

3

Seminggu 100 Follower Kembali


nk join?klik banner diatas

Photobucket
25

Blog Kesayanganku



nk join?klik jer kat atas ni
Photobucket
7