Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: pertanyaan

Showing posts with label pertanyaan. Show all posts
Showing posts with label pertanyaan. Show all posts

Batal Atau Tidak Wuduk Jenazah apabila Isteri Atau Suaminya Menciumnya?

Assalamualaikum semua
sebenarnya persoalan ini dah lama timbul di fikiran Cik EN.
Satu hari Cik EN terbaca di page Janji Allah Itu Pasti.
Persoalannya:
Batal tak wuduk jenazah apabila isteri atau suami arwah menciumnya?



Jawapannya:
1

Dagu Itu Aurat Atau Tidak?


Assalamualaikum semua
Entry ini dah lama di dalam draft entry Cik EN
Bila semak semual, macam tertarik nak kongsi ilmu keagamaan yang manc Cik EN ambik pada pebret blog cik en
Ustaz Love


Persoalan

Salam Ustaz..
erm..bawah dagu aurat kan? jd bagaimana yang pakai tdung pin kat bawah dagu tu..ish..cena nak ckp tau.. erm..kalu dalm Solat, kena tarik telekung tu ke depan $kit utk ttup dagu kan? tp kalu pakaki tdung bwal bidang 60 tu(pkai pin kat bwh) mcm mner lak nak trik?
Jawapan Ustaz Love
2

Iklan Lucah di FB


Asslamualaikum dan salam sejahtera semua
lama gak cik en tak mencoret coret entry baru ini.
kalii ni cik ennak bawa isu yang sentiasa kita lihat dia fb sekarang ini
IKLAN SEKSUAL
Penggunaan Facebook atau fb bukan perkara yang asing dan setiap orang yang mempunyai telefon pintar akan ada akaun FB. Kalau tak ada tumybe seseorang yang kurang sosialnya.
atok ataok kita pon dah terjebak dengan dunia FB.
FB banyak kebaikan dan keburukan dan ia merupakan diari harian setiap pemiliknya..
kepada peniaga peniaga online, FB merupakan medium pengiklanan yang paling berkesan berbanding blog, twitter dan instagram.
tapi sedar tak, ada iklan iklan berbaur lucah. 
cik en malas nak print screen segala iklan itu, sebab kita kan membaca setiap hari..
sebagai contoh :
1

Anonymous, Anonymous.......


salam semua pembaca cik en
cik en nak tanya sikit ini. pernah x korang dpaat komen dari anonymous atau orang akan kata pak anon atau mak anon?
mmm.. lately ini la cik en dapat banyak dari pak anon dan mak anon ni..



masalahnya sekarang pe ye nak buat dengan komen komen ini?
nak di delete atau di approved sahaja.. cer korang bagi komen sikit
10

Jual Babi Haram x?



salam semua!
disebut sal babi mesti pk cik en mencarut..
tapi benda ini biasa bila cik en masuk veterinar dan cik en sebenarnya buat permit perjalanan, sembelih dan lesen babi
Perniagaan babi sangat menguntungkan.. 
RM 13.00 (lebih kurang la time raya) sekilo
dan minimum berat babi lebih kurang 100 kg..
so kira la pe banyak untung..
makan pun hanyalah sisa sampah..dulu la..
sekarang diwajibkan makan pallet.. sebab kebersihan
persoalan cik en

  1. APA HUKUM JUAL DAGING BABI
  2. APA HUKUM BUAT PERNIAGAAN LADANG TERNAKAN BABI
  3. APA HUKUM BAGI BAYARAN LESEN DAN PERMIT HASIL PERNIAGAAN BABI

kalau ada sesiapa yang tahu dan ada kenal sesiapa yang lebih arif..
gatau cik en leh?
14

NENAS atau NANAS?


salam semua...
cik en de sedikit kekeliruan...
apa nama sebenar buah kat bawah ni?



NENAS atau NANAS?


Photobucket
1

pertanyaan mengenai umrah



salam semua 
semalam cik en tak online sebab cik en g kursus..
kursus mengenai em..
6

Antara Chrome , Firefox dan Internet Explorer?

salamat malam semua!!!
jarang tengok cik en malam2 mengupdate blog kan?
heheh
apa yang cik en nak ceter kat entry ni yek?
ha..korang tengok tajuk pun tahu kan...
kan apa..kat pc di opis cik en 
ada 3 jenis pelayar
chrome firefox dan IE
yang cik en selalu guna untuk layan blog dan pesbuk cik en guna chrome...
10

apa itu nuffnang?


hola semua...
rini aku nk tnye skit...
pe 2 nuffnang?

de spe2 leh bagi komen
lagi satu ..btul ke benda 2 ltk kt side kita n kita dpt duit
Photobucket
1