Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: make over

Showing posts with label make over. Show all posts
Showing posts with label make over. Show all posts

Make Over Blog Premium Beautiful II

salam kepada semua!
baru la kesempatan bagi cik en nak update make over cik en ni..
walaupun hampir sebulan siap..
anyway.. faez fizz ni ambik tempahan dari cik en make over blog dia adalah untuk kali kedua..
pertama korang boleh tengok entry MAKE OVER 1
lepas tu dia berpuas hati dengan kerja cik en..
dia menggunakan khidmat cik en untuk make over kali kedua..
akak ni nak lebih nampak bisneswoman dan lebih smart..
bewarna kuning emas cik en buat mengikut kehendak dia.. walaupun lambat gak cik en nak siapkan sebab bz cik en dapat komen positif dri faez fizz..
faez fizz ini merupakan agent PB korset..
kalau sesiapa nak order la la ke blog PREMIUM BEAUTIFUL
sekarang cik en tengok pelbagai promosi yang faez fizz ni buat..
nak tengok hasil cik en?
tengok overview bawah ni..
10

Make Over Blog •*¨*•❤cEr!tErA c!ntA❤•*¨*•

salam semua follower cik en
pe khabar?
kali ini cik en dah menyiapkan satu tempahan blog...kali ini cik en ambik masa agak lama..
disebabkan kebzan melanda cik en
akhirnya blog ini siap..
dan cik en nak mintak maap pada empunya blog kerana ambik masa yang cukup lama...
im so sorry ye dik...
apa apa jom tengok blog adik manis ni sebelum di make over

1

Make Over Blog Lavender MerahUnggu

salam semua!
alhamdulliah..akhirnya cik en dah selesai dalam menyiapkan tempahan cik en..
tempahan ini cepat disiapkan sebab blog ini masih baru so x byk la nak mengedit..
lepas tu cik en dah mula mahir dalam mengedit blog ini..
sambil ambik tempahan sambil tu blajar lagi banyak ilmu blogging ini...
mari kita tengok sama sama template lama adik ini


3

Make Over Blog Premium Beautiful

salam semua follower cik en...
semenjak seminggu yang lalu cik en senyap dari posting entry yang kerap...heheh
kalau ada post pun hanya sekali sehari jer...
kadang2 3 4 hari x update...
nak tahu apa bznyer cik en?ha...
ini cik en nak habaq pi kat hampa semua...
cik en dapat tempahan edit blog kedua..
alhamdullillah...
siap gak blog ini...
so apa kita review sama sama k?
4

make over blog ♥ Cherry Blossom ♥

salam semua!
cik en terlewat dalam update make over cik en yang 1st ini...

tempahan adik ni dah siap sebulan lepas..
cuma pada entry kali ini cik en nak update...
macam baisa...bz dengan net ball dan meeting...
so kat sini adik ini dah tambah sikit sikit dari asal yang cik en buat....
bertemakan cherry..
pening gak cik en nak buat thema 2..
tapi cik en buat jugak..idea sangat2 kering pada tempahan pertama cik en ini...
so simple...dan cik en hanya terapkan buah cherry...
so percubaan pertama cik selepas buat header hari tu..
so jom kita pakat pakat tengok blog adik farhana ini kat sini
1