Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: Name Card

Showing posts with label Name Card. Show all posts
Showing posts with label Name Card. Show all posts

Name Card Percuma dari Pixajoy


Name Card Percuma dari Pixajoy | Cantik kan design naif dari cik en di atas ini? Inilah name card atau kad nama kedua yang cik en buat untuk blog nurfuzie.com. Sebelum ini cik en tempah dengan blogger maisarah sebanyak 300 keping. Sebenarnya tak habis lagi cuma cik en buat yang baru khas untuk pelanggan yang ingin masuk ke blog dan laman sosial cik en. Nampakkan tiada no telefon?. Yang name card lama ada no telefon dan khas untuk job sahaja.

Sebenarnya cik en grab name card ni sebab FREE. Tengah ada offer di Pixajoy . Design terhad dan terhad untuk 100 keping sahaja. Satu email untuk satu free sahaja. Kalau berminat, boleh la ke www.pixajoy.com.my. Cepat cepat sebelum mereka tutup tawaran ini. 
5

Name Card Eintan Nurfuzie


Name Card Eintan Nurfuzie | Eintan Nurfuzie dah ada namecard. Sebelum ini hanya buat sendiri dan macam biasalah print sendiri kualiti pun kurang. Oleh sebab cik en susah nak bagi nama blog pada rakan rakan, cik en tempah name card istimewa ini. Kebetulan dapat income dari Nuffnang jadi gunakan duit hasil berblog untuk blog semula. Cik en tempah name card ini dari kak Maisarah Humairah. Cik en suka yang ringkas. Dan mesti ada yang bertanya kenapa tak letak gambar cik en, cik en sebenarnya pemalu. hahaha.. jadi biarlah wajah pemilik www.nurfuzie.com ini dilihat secara live gitu.. Berminat nak tempah name card macam cik en yang free design? Boleh hubungi kak mai di facebook Maisarah Humaira'
2