Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: GA/Segmen/Contest/Bloglist

Showing posts with label GA/Segmen/Contest/Bloglist. Show all posts
Showing posts with label GA/Segmen/Contest/Bloglist. Show all posts

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com


Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)


Pembayaran pertama akan dibuat sebanyak RM300 untuk setiap isi rumah. Baki bayaran BSH yang akan disalurkan pada fasa kedua dan ketiga akan menggunakan kaedah baharu seperti yang diumumkan dalam Belanjawan 2019. Urusan kemaskini BSH 2019 akan dibuka semula dalam tempoh terdekat. Setiap penerima wajib kemaskini permohonan masing-masing sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 3 tahun. 

Untuk maklumat lanjut layari portal Bantuan Sara Hidup di https://bsh.hasil.gov.my



Giveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM350 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html#ixzz5bSR6WSn9
11

SGshop “Jom Shopping!” Contest

 SGshop “Jom Shopping!” Contest | Rajin pula cik en join contest ini. Iyelah sebelum ini cik en busy dengan aktiviti klinik, bila dan duduk di bahagian permit ini, masa di depan komputer ini lebih sikit. So untuk kali ini cik en nak cuba nasib dengan join  SGshop “Jom Shopping!” Contest ini. Sebabnya ramai kawan kawan cik en dah menang contest macamni di blog blogger yang lain. Kalau korang berminat, boleh klik SINI

 SGshop “Jom Shopping!” Contest
 SGshop “Jom Shopping!” Contest 

Anyway, asa syarat nak join contest ini. Cik en kena jawab 2 soalan. Macam exam pulak kan? Tapi apa pun kacang je soalan ini. Cik en boleh jawab sambil menaip je. ahhahaha. Dah dah, jom kita tengok soalan dan jawapan dari cik en ini.


Apakah servis yang SGshop tawarkan?

SGshop komited untuk menyediakan kualiti tertinggi perkhidmatan untuk pengguna membeli dari laman web e-dagang Cina dan bekerjasama dengan logistik yang terbaik dan syarikat ekspres untuk pengguna untuk menerima pembelian mereka. Kami menawarkan keselamatan dan keadaan siap pesanan. Kami juga bekerjasama dengan banyak bank-bank untuk memastikan proses pembayaran adalah seperti selamat dan cekap yang mungkin.
Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.

Cik en cuma diberi pilihan 3 item je. Fuh, bila dipilih pilih lebih dari 3 item. Tapi dah ikut soalan 3 je, kita bagi 3 je la. Kang dibagi markah kosong plak oleh Ayue nanti. 

Pilihan Pertama


Semenjak dah kurus sikit ini. cik en dah berani beli baju online. Hahahha, so cik en memilih baju diatas ini. Simple dan kasual kan? Kalau korang berminat nak usha juga baju ini, korang boleh klik


Pilihan Kedua 


Anyway yang ini cik en tengok cun sangat dengan warna warna pastel. Dah macam kasut converse. Sesuai untuk korang yang pakai jeans tu. Macam cantikkk je. Kalau korang pun berkenan kasut ini juga korang boleh klik


Piluhan Ketiga


Sob sob, dah masuk item ke tiga yang boleh dipilih. Kali ini cik en nak travel bag untuk meow. Tengok kat kedai mahai sangat, tapi sini murah je. Banyak pula pilihan depa. Fuh.. semestinya pembaca cik en ini terdiri daripada pemilik bulus bulus.so ni cik en bagi link untuk korang juga


Cik en dah habis jawab soalan yang dibagi oleh Ayue. Harap cik en ada rezeki kali ini. Boleh shopping untuk raya, bukan saja untuk family tapi anak anak bulus cik en gak. 
5

GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH

GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH | Sebenarnya cik en tertarik dengan poskad animasi Aidilfitri ini dari rakan rakan blogger. Cik en sendiri nak tengok apa yang animasinya poskad ini. Korang kalau nak berpeluang dapatkan POSKAD ANIMASI AIDILFITRI ini, bolehlah join giveaway ini dengan klik banner dibawah ini


Harap cik en bolehlah dapat salah satu dari 4 poskad ini. Teruja pulak tengoknye.
7

Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih

Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih | Dah lama cik en tak join giveway dari mana mana blogger kan? Disebabkan cik en dipindahkan sementara ke bahagian pentadbitran, masa cik en dengan komputer agak banyak jadi sempatlah untuk cik en join mana mana giveaway. Untuk permulaan ini cik en nak join Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih . Hope ianya ada rezeki buat cik en. Korang kalau berminat, just klik je banner bawah ini yerk!


As-Salam


8

3D Gold Stemcell Serum by My Beauty Herbs Buat Kulit Sihat Dan Berseri


3D Gold Stemcell Serum by My Beauty Herbs Buat Kulit Sihat Dan Berseri | Kulit sihat tapi kusam dan tak berseri selalu jadi masalah kepada wanita yang bekerjaya di luar pejabat. Sinaran UV yang berlebihan buat kulit jadi pudar. Dan itulah masalah cik en. Muka bebas jerawat, bersih tapi gelap, kusam dan tak bermaya. Sedangkan kulit asal cik en sawo matang. Kebetulan dah mula berganjak umur 30 an ini. Banyak sel sel sihat dah mula hilang. Kalau semata mata menggunakan krim siang, foundation atau mekap, semua itu tak mampu merawat. Jadi korang perlukan serum yang terbaik untuk merawat kulit korang dari dalam. 

Cik en nak kongsi sikit penggunaan satu serum ini. Hampir 2 minggu cik en gunakan. Rasa kulit muka glowing dan bersih. Muka pun nampak seri. Meh nak tunjuk bukti dulu. Kalau tak korang tak percaya kan? 


Perbezaan muka atas dan bawah nampak ketara kan. Atas nampak kusam walaupun menggunakan sedikit bedak compact kan? Bawah nampak lebih berseri dan cerah walaupun memakai sedikit bedak compact sama seperti diatas


Gambar kiri memang tak memakai sebarang make-up sebab sakit gigi. Jadi mood memang tak ada untuk bersiap. Sebelah kanan pula masa team building kursus baru baru ini. Memang tak memakai sebarang makeup juga sebabnya aktiviti kecergasan. Gambar itu juga diambil petang selepas selesai team building. Mungkin ada yang tak nampak jelas kan? Meh cik en belanja lagi gambar terbaru lagi


Nampaknya 3D Gold Stemcell Serum by My Beauty Herbs buat kulit cik en sihat dan berseri walaupun baru 2 minggu penggunaanya. Kalau cik en amalkan sentiasa dan lebih lama semestinya kulit cik en akan lebih berseri seri kan? 


Mesti korang nak tahu, apa yang ada dalam 3D Gold Stemcell Serum ini sampai boleh buat kulit wajah gebu, muda dan berseri seri serta akan membuat perubahan konsisten dari hari ke hari. 3D Gold Stemcell Serum menggunakan 4 bahan utama :

  1. Pure Argania Stemcell - Fungsinya mengekalkan dan melindungi "stem cell" kulit, mengurangkan sampai 50% kedutan muka, Menganjalkan dan meperbaiki kulit, memberi revijunasi kepada kulit secara mendalam
  2. Hydrolyzed Wheat Protein - Berfungsi memberi nutrisi yang baik sambil melicinkan kulit, mengelakkan kulit terlalu kering dan berminyak.
  3. Lepitiu, Sativum Sprout Extract - Yang ini best sikit dan sesuai untuk yang berkulit putih. Mengilangkan pigmentasi dan menghalangkan pembentukan jeragat
  4. Dermcom - Membantu hasilkan kolagen dan elastisiti yang hilang pada kulit, Meningkatkan pertumbuhan semulajadi sel kulit, Menghasilkan kulit yang segar, ceria dan anjal. Meningkatkan rejuvinasi tekstur kulit dan mengetatkan liang liang pori. 
  5. Selain itu diperkaya dengan Sodium Hyaluronic, Arginine, Squalane, Olea Europaea(Olive) Fruit Oil, Aloe Barbadensis Extract, Vitamin C dan E, Malus Extract, Solar Vitis dan Gold Dusk. 
Fuh banyak kan bahan bahan yang ada dalam 3D Gold Stemcell Serum ini. Kira lengkap semua. dari treatment dalaman dan luaran. Sesuai untuk semua kulit. Selain apa yang cik en nyatakan di atas, 3D Gold Stemcell Serum ini juga boleh

  • Cara hilangkan parut hitam
  • Cara nak hilangkan jeragat
  • Kecutkan jerawat
  • Nak kulit flawless
  • Dapatkan kulit tona sekata
  • Kecilkan liang pori
  • Petua kulit flawless
  • Cara melembapkan kulit muka
  • Anjalkan kulit muka
  • Kawal minyak muka
  • Cerahkan kulit wajah
  • Tegangkan kulit muka yang menggeleber
  • Hilangkan gelap bawah mata
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Cara hilangkan garis halus dan kedutan muka
Banyakkan kegunaannya. Tekstur dia pun lembut dan tidak terlalu cair dan tidak terlalu pekat. Bila apply ianya meresap terus tanpa perlu nak tunggu lama. Aturan pemakaiannya selepas apply toner, bolehlah apply serum dan seterusnya korang boleh pakai foundation atau bedak. Mudah sangat kan? Cik en pakai waktu pagi untuk ke kerja dan malam sebelum apply krim malam. Berminat? Ini detailnya

Harga 
RM 150 (SM) | RM 159 (SS)
Dapatkan harga promosi RM120 sekarang dengan treatment cream percuma bernilai RM 69.90

Untuk Pembelian boleh hubungi 
+6011 28090446
Facebook : My Beauty Herbs HQ
Instagram : My Beauty Herbs HQ

Korang boleh juga rujuk sini untuk penerangan lebih lanjut mengenai 3D Gold Stemcell Serum ini

3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS



Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs :  Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.




7

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com


3D GOLD STEMCELL SERUM MY BEAUTY HERBS

Adakah anda ingin kulit wajah bebas tanpa jeragat, parut dan pori-pori terbuka? Adakah anda inginkan kedut di muka hilang sedikit demi sedikit dan anda inginkan semua masalah kulit muka hilang dengan hanya satu rawatan yang tidak melibatkan kos yang mahal? 

3D Gold Stemcell Serum akan menjadi jawapan atau solusi untuk permasalahan anda. PARUT JERAWAT, JERAGAT yang mula berkampung di muka dan yang sudah berkerak, KEDUT di muka yang menjadi teman apabila usia semakin bertambah adalah penyebab hilang keyakinan diri untuk bersosial.

Jangan biarkan masalah ini menghantui anda setelah sekian lama anda berada di dalam dilema dan malu bertemu janji. Kini My Beauty Herbs mengembalikan kejelitaan anda tanpa perlu melakukan laser dan kos-kos perubatan yang mahal. Beralihlah kepada 3D Gold StemCell Serum yang bakal mengubah kulit muka anda dari biasa menjadi luar biasa…Sangat hebat dengan hanya calit-calit merecik... Wow...


"Penyanyi/Pengacara Feeya Iskandar antara pengguna setia 3D GOLD STEMCELL SERUM. Beliau berjaya kekalkan kulit gebu semasa mengamalkan 3D GOLD STEMCELL SERUM dengan sapuan treatment cream di waktu malam."


Produk buatan MALAYSIA yang diformulasikan di FRANCE dan lulus KKM (NO KKM : NOT160106092K). Dapatkan KULIT KEKAL MUDA ANGGUN hanya dalam 30 HARI. Kesan penggunaan seawal 10 hari! Dapatkan kulit idaman anda hari ini. Dengan hanya sekotak, mesti ada perubahan ketara dan kulit lebih merecik flawless dan muda jelita. Nak lagi best pakai secara konsisten selama boleh. Memang TERBUKTI BERKESAN! Bahan SEMULAJADI!

3D GOLD Stem Cell Serum mempunyai kelebihan kerana bahan-bahannya lebih farmaseutikal dan formula yang terkini seperti Pure Argania Stemcell, Hydrolyzed Wheat Protein, Lepitium Sativum Sprouts Extract & Dermacom. Kelebihan yang ada pada 3D Gold StemCell Serum menjadikan kulit anda terus kekal muda anggun selamanya, seperti Feeya Iskandar duta My Beauty Herbs. Formula Hebat ini mampu memberi kesan “Instant Lifting” pertama kali ketika memakainya. Rangsangan tegang akan dapat dirasai secara lembut.

3D GOLD STEMCELL SERUM bagus dan berkesan untuk :
  1. Hilangkan parut hitam 
  2. Hilangkan dan cegah jeragat
  3. Mencegah luka jerawat
  4. Menutupi liang pori
  5. Memperbaiki struktur kulit dan tona sekata
  6. Lembapkan kulit
  7. Menganjalkan kulit
  8. Mengawal minyak pada wajah
  9. Mencerahkan kulit
  10. Menegangkan kerutan dimata
  11. Pudarkan gelap bawah mata
  12. Melindungi kulit dari sinaran UV
  13. Mengalakkan penghasilan kolagen
  14. Mengurangkan hingga 50% garis halus dan kedutan muka dengan pemakaian konsisten 
Cara Penggunaan My Beauty Herbs, 3D GOLD STEMCELL SERUM :
  1. Sila tekan 1 ATAU 2 kali dan ratakan serum ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang.
  2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan SERUM
  3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk lain.
  4. Minum minima 8 GELAS air kosong sehari

Harga
RM150 Semenanjung RM159 Sabah/Sarawak $65 Brunei $65 Singapore. Dapatkan harga promosi RM120 sekarang dengan treatment cream percuma bernilai rm69.90. 

Video Eksklusif Feeya Iskandar


Soalan yang kerap ditanya :
  1. Adakah 3D Gold Stemcell Serum ini berkesan ke? InsyaAllah berkesan, kerana dah lebih 1002 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus sebelum dilancarkan.
  2. Kenapa ramai yang order 3D Gold Stemcell  Serum iniKesan dapat dilihat seawal 10 hari, 100% diperbuat dari bahan semulajadi, tiada kesan sampingan yang menjejaskan kesihatan, 100% lulus KKM, harga yang berpatutan dengan kualiti terbaik,  mempunyai kandungan pure stemcell yang sangat tinggi, tiada pantang larang semasa pemakaian, sesuai untuk golongan lelaki dan perempuan, tahan lama dan untuk sebulan, terbukti secara klinikal, tiada bahan kimia, kualiti bertaraf antarabangsa, majoriti pengguna berpuas hati.
  3. 3D Gold Stemcell Serum ni boleh tahan berapa lama? 3D Gold Stemcell Serum 20ml boleh tahan selama sebulan.
  4. Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? Boleh, kerana ada kandungan Lepitium Sativum Sprout Extract, Pure argania stemcell,Hydrolyzed Wheat Protein, Lepituim Sativum Sprouts Extract & Dermacom  yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau pori-pori besar. Jangan lupa sapu treatment krim di waktu malam.
  5. Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? Boleh, tiada masalah.
  6. Ada kesan-kesan sampingan tak? Tiada kesan sampingan. 3D Gold Stemcell Serum, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit.
  7. Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.
  8. Bagaimana nak dapatkan 3D Gold Stemcell Serum? Dapatkan dari kami My Beauty Herbs Hq +6011 28090446 atau beli online di website www.mybeautyherbs.com.my



Sila jawab soalan-soalan berikut :
  1. Siapakah pengguna yang akan mencuba? (sendiri/suami/isteri/lain-lain : _____) Sendiri
  2. Kondisi Kulit Pengguna Sekarang (berjerawat/pigmentasi/jeragat/kulit tidak sekata/ berminyak/lain-lain : ______) Warna Kulit Tidak Sekata
  3. Saya patut dipilih oleh My Beauty Herbs dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review 3D Gold StemCell Serum berdasarkan pengalaman pengguna kerana _________________ (sila berikan jawapan anda) membantu saya menyeratakan warna kulit wajah saya yang mana menjadi masalah saya sedari remaja

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 16 hingga 25 September 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama My Beauty Herbs dalam mencari 40 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.
8

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! | Lama juga cik en tak join mana mana giveaway. Kali ini cik en join sebab tertarik dengan perkataan Beauty tu. 

Ok, cik en sangat gilakan produk eyeliner sekarang ini. Eyeliner merupakan perkara wajib cik en pakai bila keluar rumah. Kalau pergi dating cik en akan calit lebih sikit. Kalau ke pejabat cukup la sedikit saja. Cik en mula obses semenjak terpadang mata wanita arab. Mata kan memainkan peranan dalam menyakinkan orang. Kalau kita rasa mata kita cantik, akan lebih confident lagi lagi buat public speech. 

Korang kalau nak join Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! ni, klik sahaja banner diatas tu. Manatau ada rezeki korang kan?
8

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza
klik banner untuk join
9

Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016

Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan & ini merupakan first giveaway kami , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY
Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
untuk SEORANG yg bertuah sahaja (pemenang dipilih oleh adik kembar kami berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Tarikh Mula :15.06.16 *Rabu
Tamat : 30.06.16 11.59 mlm *Khamis
Tarikh keputusan diumumkan pada :
02.07.16 *Sabtu
***************** Terima kasih kerana sudi menyertai 
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 . 
Semoga anda bertuah dan berjaya   *****************
Senarai peserta di SINI [tekan sini]
11

Segmen 12 Jam Bloglist #21 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Jun 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #21 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
10

Pemenang Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop


Pemenang Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop | Entri yang ditunggu tunggu oleh semua peserta peserta Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop. Maaf sebab ambil masa yang lama sebabnya sepanjang bulan puasa ini, masa sangat terhad. Tanpa melengahkan masa korang membaca entri ini, cik en nak umumkan pemenang giveaway ini. Pemilihan ini cik en semak satu persatu entri dan memilih entri yang kreatif dan ada membuat sebarang penambahan ayat selain ayat copy paste serta menggunakan random.org. Jom kita tengok siapa yang kena....

Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

Diminta kesemua pemenang diatas menghantar details seperti dibawah ke facebook peribadi cik en di SINI sebelum 30 Jun 2016

  1. Url entri penyertaan :
  2. Tempat keberapa : Pertama/Kedua/Ketiga/Saguhati
  3. Nama :
  4. Alamat
  5. No akaun :
  6. Jenis bank : 
Tahniah buat semua. Dan yang tidak berjaya, jangan risau selepas ini akan ada giveaway lain dari cik en ye..
17

Senarai Peserta Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop


Senarai Peserta Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop | Ahamdullulah, Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop telah tamat pada 5 Jun 2016 yang lalu dan hari ini baru cik en kesempatan untuk membuat senarai peserta. Diharap kesemua peserta menyemak dan jika ada yang tidak ada, bolehlah komen di bawah ye.


  1. http://akhalilah.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html
  2. http:www.mariafirdz.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  3. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  4. http://mimirheem.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  5. http://blogashalya.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  6. http://ceritasiennor.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  7. http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  8. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  9. http://www.cekgunorazimah.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  10. http://penselduabee.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  11. http://adna2029.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  12. http://maffashionhouse.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  13. http://bilahatiadacinta.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  14. http://azlanbahar.com/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia-baby-online-shop/ 
  15. http://yangbaik.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  16. http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  17. http://www.myideakini.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  18. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  19. http://www.mommyfiqa.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  20. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  21. http://www.kasihjuju.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  22. http://www.kakgojes.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia-baby-online-shop.html 
  23. http://theathra.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  24. http://vitaminwawa.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  25. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  26. http://yamanaimy.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  27. http://www.fiezasani.xyz/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  28. http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store.html 
  29. http://anagurlz87.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  30. http://www.papaglamz.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  31. http://www.dianarashid.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  32. http://www.kisahsidairy.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  33. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  34. http://www.azirahman.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-the-baby-store-malaysia-baby-online-shop.html 
  35. http://www.budakgemuk.net/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  36. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  37. http://ohmysecondblog.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  38. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  39. http://cintahawaa.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  40. http://www.mamadarwiish.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  41. http://strawberry-lynn.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  42. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  43. http://www.tengkubutang.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  44. http://honeyoyeke.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  45. http://www.adianiez.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  46. http://www.kelakar.my/giveaway-nurfuzie-the-baby-store-malaysia-baby-online-shop
  47. http://mineko-ira.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  48. http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  49. http://izzastorie.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  50. http://umikasum.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  51. http://rosharamani.blogspot.com/2016/05/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia31.html 
  52. http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  53. http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/06/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html 
  54. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/giveaway-nurfuzie-baby-store-malaysia.html
Terima kasih yang support giveaway ini dan nantikan keputusan pemenang tidak lama lagi. Good luck pada semua!
5

Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

klik untuk sertai
Berita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini.


Sebuah Kedai Bayi Online yang meningkat naik dan menjadi pilihan ibu-bapa untuk membeli barangan kelangkapan ibu dan anak di atas talian. 

Mempunyai lebih 700 barangan untuk dipilih dan mempunyai pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan.
Antara Barangan yang Hot di The Baby Store
Anda boleh klik pautan diatas untuk melihat produk tersebut.

Setiap pendaftaran akaun baru di The Baby Store akan menerima 200 mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian pertama dan setiap belian juga anda akan dapat mata ganjaran yang boleh ditebus pada belian seterusnya. Sangat menguntungkan.

==============================================================================================

Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.

SENARAI HADIAH PEMENANG

Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Like facebook penaja.
  
2. Follow instagram penaja.

3. Follow Blog penaja
4. Buat satu entry khas dengan tajuk Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop
  • Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda. 
  • Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini
  • Tarikh tutup pada 5 Jun 2016 jam 11.59 malam. 
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.
5. Share/Ping Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.

Semoga berjaya semua..

Nota Tambahan : - Jika anda adalah seorang blogger dan ingin menjana pendapatan melalui blog anda. Anda boleh sertai Program Affiliate The Baby Store. Pihak The Baby Store akan guide anda bagaimana anda boleh membuat duit melalui blog anda dengan program ini. 

Sasaran The Baby Store adalah membantu para Affiliate menjana sekurang-kurangnya RM2000 sebulan tanpa menjual. Hanya post artikel yang dibekalkan oleh The Baby Store sahaja. Mudah kan?

Jika anda berminat anda boleh klik di link ini --> Program Affiliate The Baby Store
63

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


3

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru


Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru. Jom kita join dengan klik banner diatas. 

follower blog 1299
subscriber youtube 137
3

Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin

Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy, bulan Ramadhan Al Mubarak,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun. Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin khas untuk pembaca blog mummy www.azlindaalin.com . Mummy tak buat syarat berat untuk Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin. 



GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN 



Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin


4

BLOGLIST - YC INSPIRED

http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-yc-inspired.html
 
BLOGLIST - YC INSPIRED | Cik en nak join segmen bloglist omey Yaya Cendana. Jadi disebabkan kena buat ucapan raya, cik en nak nak ucapkan :
 
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaaf, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Pautan Sumber Asal » mysumber.com
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaaf, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Pautan Sumber Asal » mysumber.com
 Kata Al-Ghazali : yang jauh itu WAKTU,yang dekat itu MATI,yang besar itu NAFSU,yang berat itu AMANAH,yang mudah itu BERBUAT DOSA,yang panjang itu AMAL,SOLEH yang indah itu SALING MEMAAFKAN
Salam aidilfitri maaf zahir dan batin YAYA
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaaf, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Pautan Sumber Asal » mysumber.com
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaaf, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Pautan Sumber Asal » mysumber.com
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaaf, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Pautan Sumber Asal » mysumber.com
Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaaf, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.

Pautan Sumber Asal » mysumber.com
1