Eintan Nurfuzie | Lifestyle, Beauty, Travel, Tips & Rawatan Kucing & Review: Creative

Showing posts with label Creative. Show all posts
Showing posts with label Creative. Show all posts

Harga Tiket Movie Animation Park Studios Meru Ipoh

Harga Tiket Movie Animation Park Studios Meru Ipoh

Harga Tiket Movie Animation Park Studios Meru Ipoh | Movie Animation Park Studios Meru, Ipoh Malaysia atau MAPS adalah yang pertama di Asia. Dijangka akan di buka pada bulan Julai 2016 ini telah melancarkan pelbagai promosi. Dan sekarang ini, anda boleh dapatkan harga promosi untuk mendapatkan tiket masuk ke Movie Animation Park Studios Meru Ipoh ini. 

Harga Tiket Movie Animation Park Studios Meru Ipoh yang dinyatakan ini adalah bermula 1 Mac 2016 

Di beli di kaunter tiket Movie Animation Park Studios Meru Ipoh

Pass Sehari (Daily Pass) Tanpa Mykad
Dewasa : RM 155
Kanak - Kanak / Warga Emas/OKU (dengan kad OKU) : RM 125

Pass Sehari (Daily Pass) Dengan Mykad
Dewasa : RM 133
Kanak - Kanak / Warga Emas/OKU (dengan kad OKU) : RM 103

Tempahan Atas Talian (On-Line)

Pass Sehari (Daily Pass)
Dewasa : RM 128
Kanak - Kanak / Warga Emas/OKU (dengan kad OKU) : RM 98

Pass Sehari (Daily Pass)
Tempahan untuk 10 orang keatas
Dewasa : RM 123
Kanak - Kanak / Warga Emas/OKU (dengan kad OKU) : RM 93

Pass Setahun (Annual Pass) 
Dewasa : RM 280
Kanak - Kanak / Warga Emas/OKU (dengan kad OKU) : RM 250

Keistimewaan bagi Perakain dengan menggunakan kad pengenalan perak (limited edition)

Perak Pass
Warga Perak (IC Perak)
Di beli di kaunter tiket Movie Animation Park Studios Meru Ipoh
Dewasa : RM 180
Kanak - Kanak / Warga Emas/OKU (dengan kad OKU) : RM 150

atau boleh dapatkan info di sini

Apa yang menarik di Movie Animation Park Studios Meru ini adalah

ANIMATION SQUARE
Visit the Home of BoBoiBoy, featuring BoBoiBoy 4D Adventure, BoBoiBoy Hero Academy, Tok Aba Kokotiam and more.



BLAST OFF ZONE
Enjoy the ultimate dining and retail experience designed for space enthusiasts.



DREAMWORKS ADVENTURE ZONE
Be dazzled by Mr. Peabody & Sherman’s Time Adventure, Megamind Megadrop, Casper‘s Birthday Blast and more.




FANTASY FOREST ZONE
Explore enchanted adventures in the realm of fantasyland.



STUNT LEGENDS SHOW
Experience thrilling moves and awe-inspiring performances in South-East Asia’s First Car & Bike LIVE Stunt Show.



THE SMURFS
Watch Smurftastic LIVE show with special CGI effects and more.


Untuk maklumat lanjut boleh didapati di bawah ini

Movie Animation Park Studios Meru Ipoh
Persiaran Meru Raya 3,Bandar Meru Raya 3,30020 Ipoh, Perak,Malaysia
4.665471 N , 101.082866 E
IPOH OFFICE
Level 8, Perak Techno-Trade CentreBandar Meru Raya,Off Jalan Jelapang,30020 Ipoh, Perak,Malaysia
T: +605 529 1301 or +605 527 2141

KL OFFICE
D-16-02 Menara MitralandNo. 13A, Jalan PJU 5/1,Kota Damansara PJU 5, Petaling Jaya,47810, Selangor Darul Ehsan,Malaysia
T: +603 7499 0092

Cara ke Movie Animation Park Studios Meru Ipoh

Kereta
2-hour drive from Kuala Lumpur or Penang. Take the Jelapang Toll Exit on North-South Expressway.

Bas
Stop at Ipoh Amanjaya Bus Terminal. Take a 2-minute ride to MAPS.

Kereta Api
Arrive at Ipoh Railway Station via ETS Train. Take a 15-minute ride to MAPS.

17

Sketch GiveAway Farhain Azmi

Assalamualaikum

Untuk sketch yang seterusnya dan yang terakhir adalah untuk Farhain Azmi

1

Sketch GiveAway Ayut

Assalamualaikum

Untuk sketch yang seterusnya adalah untuk Ayut

2

Sketch GiveAway Addin Farhani

Assalamualaikum

Untuk sketch yang seterusnya adalah untuk Addin Farhani

2

Sketch GiveAway Deqyah Ana


Assalamualaikum

Untuk sketch yang seterusnya adalah untuk Deqyah Ana

2

Sketch GiveAway Siti Hajar

Assalamualaikum

Untuk sketch yang seterusnya adalah untuk Siti Hajar

8

Sketch GiveAway CikLa Shahril

Assalamualaikum

Untuk sketch yang seterusnya adalah untuk Cik La

klik untuk ke blog Cik La
2

Sketch GiveAway Una Husna

Assalamualaikum

Untuk sketch yang seterusnya adalah untuk Violetroslavender


7

Sketch GiveAway Riana LittleCuties

Assalamualaikum

Untuk sketch yang pertama adalah untuk Riana Little Cuties

klik untuk Blog RLC
7

Hadiah Untuk Lyssa Faizureen

Lyssa-Faizureen-Lyssasecret

Assalamualaikum
Kali ini cik en sketch untuk si blogger yang manis
9

Sketch Picture By Cik EN Siri 1


Assalamualaikum
Seperti dijanjikan di entry INI
cik en dah memilih 2 orang untuk disketch gambarnya.
pertama adalah 
dan korang bolehlah terjah ke blog beliau di

4

Sketch Pencil Dari Cik EN

Assalamualaikum
Percubaan cik en dalam edit photo setelah lama merehatkan diri 
Sketch pencil

Original
Dan hasil editnya ....
5

Tempahan Meng-Edit Blog Dibuka Sekarang!



Salam 1 blogger semua
pe khabar?sihat...
kali ini cik en nak bukak tempahan untuk sesiapa yang berminat mengedit blog...
cik en dah buat make over beberapa blog selama cik en buka tempahan...
kalau sesiapa yang berminat boleh la usha usha package yang cik en sediakan di bawah ini


Berikut Harga-Harga yang cik en tawarkan

Header sahaja - RM10 
Footer sahaja  - RM 5 
Header dan Footer - RM10
Banner - RM5
SideBar Title Cute - RM 2 (Min 5)
Menu Tab Cute - RM 2 (Min 5)
5

Tempahan Meng-Edit Blog Dibuka Sekarang !!!!!

SCROOL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU

salam untuk semua follower cik en yang setia dengan blog cik en
agak terharu dengan peningkatan follower cik en....
setelah cik en berjaya membuat header sendiri 
cik en telah membuat tawaran header percuma kepada semua follower cik en..
korang leh check di entry ini
12

Bui ! Cik en nak bagi header satu !!

salam untuk semua follower cik en..


fuh....lagi sekali cik en perah otak untuk buat header...
hari ini cik en dapat siapkan 2 header...
satu untuk c`ayob
dan tara....
ini untuk bui
9

C`Ayob ! Cik en nak bagi header satu!!

SALAM SEMUA FOLLOWER CIK EN 


kali ini cik en perah lagi otak untuk buat hedaer..sampaikan blog pun x berupdate...cik en dah try buat semua pemintaan...cuma nk "tacup"sikit2...
terutama sekali cik bui...dah banyak kali try buat...tp cik en macam x bper puas hati...so cik bui tunggu dulu yek...
lepas cik en bagi header pada en naser tempoh hari...kali ini cik en akan bagi header ke2 kepada jejaka terkhir yang join pencarian cik en ri2...
so untuk c`ayob


kebanyakan header cik en transparents...
kali ini c`ayob nak 
aku nak header yang warna biru, gambar gunung kinabalu
So jom kita check..uhuhu...blue kaler de...gunung kinabalu de 3 lagi...huhuhu
so cik en harap c`ayob puas hati...sesimple mungkin ni
5

MOHD NASER.COM! cik en nak bagi header satu!!

SALAM 1 BLOGGER
hola hola semua...
ai,lama cik en mneyepi kan...kan apa...bz uat header untuk pencarian cik en yang ritu...ingat?yang mana yek cik en?
ha ni mesti xsetia dengan blog cik en kan?
isk isk....
yela...cik en gtau...pencarian cik en yang ini

ingat kan?
ha...untuk keputusan pencarian tu korang leh check kat sini
untungkan semua...semua adalah pemenang dan cik en dengan baik hati telah bagi semua menang...cz penyertaannya x ramai...
baru semalam cik en habiskan seharian kat opis dengan buat header pertama cik en ni..
agak selalu tertunda sebab ramai yang datang buat permit perjalanan ternakan...so agak kelam kelibut...ditambah sistem online yang macam hampeh...
dah2 cik en jangan nk merepek meraban panjang2....
so untuk header pilihan pertama adalah untuk 
6