Showing posts from February, 2011

Pantang Larang Masyarakat Cina Bagi Ibu Mengandung

Pantang Larang Masyarakat Cina Bagi Ibu Mengandung | Kehidupan seharian mereka yang dipengaruhi oleh persekitaran dan …

Bila Haiwan Berfacebook

Kalau binatang ada fb, agak-agak begini lah ya komen-komen binatang tersebut kat STATUS yg mcm kowang selalu post tu……. …

Balik kampung beraya pelbagai dialek

Hola semua.... ptg2 bosan kan sambil tunggu jam nk kul 5 ptg....so pe kata korang santai2kan diri dgn bca entri ni... term…

Jom Join Bloglist Blogger Baru!

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia... ho..ho...ho... aku sje2 jer mengsurf tenet n aku terjumpa la web kepunyaan…

L.O.V.E

salam 1 malaysia semua!!!!!good morning... pagi ni aku kureng ceria...pagi2 dh gaduh sne..gaduh sni..ai....rungsing aku...…

promote adik aku punyer blog

hola all.... kali ini aku x ckp byok la...nk mererpek2...cuma kau nk promote adik aku punya blog adik so aku cume nk mer…

Gaji!!!!

salam ceria semua.... semalam aku x sempat untuk menjenguk ke corner aku ni... untuk pengetahuan semua..aku g HQ semlam..…

Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang!!!

Semekom semua....arini aku nk bersantai ngn korang........pe kata korang sahut cabaran aku tuk dapatkan ayat bezt korang d…

Blog Pink

1st i want to thanks 2 encik nurul ,kan pe aku ni dak baru blajo...dia suggest aku pasal BPM..pe la BPM ni..aku masih lag…

Load More
That is All