PG Mall | Platform Membeli Belah Secara Atas Talian Yang Menarik

PG Mall | Platform Membeli Belah Secara Atas Talian Yang Menarik | Korang kaki shopping? lagi lagi shopping online atau membelah beli atas talian. Mesti banyak apps yang korang dah download kan? Korang ada download apps PG Mall ? Tak ada? Rugilah, sebabnya dengar cerita dah ramai yang gunakan PG Mall untuk shopping online. Cik en pun pada awalnya tak tahu juga. Hahahah. Apabila semua cerita pasal PG Mall ini, cik en terus google dan rupanya PG Mall ini platform untuk kita shopping online. | PG Mall | Platform Membeli Belah Secara Atas Talian Yang Menarik


PG Mall | Platform Membeli Belah Secara Atas Talian Yang menarik


Cik en baca lagi info yang PG Mall atau www.pgmall.my ini wujud semenjak tahun 2017 lagi. Dan PG Mall juga menduduki top 3 dalam platform e-dagang dan satu satu platform e-dagang tempatan di Malaysia. Buktinya korang boleh tengok sendiri di website iPrice Awat la cik en tak pernah perasan kan selama ini. Apa apa pun dah cik en dapat tahu ini, cik en kongsi dengan korang, manala tau korang dah bosan shopping online di tempat yang sama. 


Apa lagi yang cik en nak kongsi dengan korang, PG Mall ini buat special offer bagi pemegang kad OCBC. Pemegang kad OCBC boleh dapat diskaun 20% jika membeli belah minimun RM30 di PG Mall. Tapi untuk yang new user sahaja dan promosi ini valid daripada 15 Julai sehingga 15 Oktober 2020 sahaja. Korang hanya gunakan Promo Code : PGMXOCBC di OCBC Diskaun 20%


Bukan pemegang kad OCBC? Tapi pemegang kad CitiBank ? Ha, ini lagi best nak kongsi, korang dapat juga diskaun tak kisah la new user atau yang dah ada akaun di PG Mall

New User
  • Diskaun sebanyak 25% dengan minimun RM30. 
  • Tapi ada limit iaitu 1000 kali tebus sahaja untuk satu bulan
  • Promo Code : PGMXCITI25
  • Sah sehingga 31 Mac 2021


Existing Card Holder 

  • Korang boleh dapat diskaun sebanyak 10% dengan minimun RM200. 
  • Tapi ada limit iaitu 500 kali tebus sahaja untuk satu bulan
  • Promo Code : PGMXCITI10
  • Sah sehingga 31 Mac 2021

Korang kalau ada Air Asia Big Loyalty macam cik en, korang shopping sambil dapat point. Setiap RM5 bakal dapat 1 point. Spend Small, Earn Big when you shop with PGMALL. Tertakluk pada syarat syarat.

Untuk yang pengguna bank yang lain, jangan la risau, korang still boleh shopping juga sebabnya PG Mall satu satunya e-dagang yang terima semua e-wallet dan payment gateway yang lain. So apa tunggu lagi? korang boleh daftar di 

Website: www.pgmall.my 

No comments

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.