www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-09-26

Rahsia Berseri Dengan Amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent

Rahsia Berseri Dengan Amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent | Alhamdulillah, dah masuk 2 minggu cik en amallkan Colla White Diamond dari BioXcellent ini. Bila dah masuk umur 30 an ini, kulit wanita terutamanya akan mula mengering tak sama macam zaman remaja dulu. Termasuklah cik en. Dari zaman remaja cik en memang jenis kulit kering bila dah usia camni, kulit lagi kering dan selalunya cik en akan apply losyen atau pelembab. Cuma mana yang tahu, cik en mula tak ada mood nak buat rutin skincare sebab cik en baru sahaja mengalami kemalangan motosikal  2 minggu lepas. So cik en hanya amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent ini setiap hari untuk kekal segar dan bertenaga. Tak sangka pula kulit cik en tak kering macam sebelum ini even tak apply skincare. | Rahsia Berseri Dengan Amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent 

Colla White Diamond dari BioXcellent
Colla White Diamond dari BioXcellent

Rahsia Berseri Dengan Amalkan Colla White Diamond dari BioXcellent 


Colla White Diamond dari BioXcellent ini sebenarnya boleh beri kesan seawal 7 hari. Tapi kesan bertenaga tu korang boleh rasa dalam 24 jam Kiranya kalau korang lesu atau sentiasa letih, korang boleh cuba minum dan korang akan rasa bertenaga dan cergas lepas itu. Untuk kesan lain seawal 7 hari la sebab ambil masa untuk blend dalam body korang. Macam cik en story awal tadi, Colla White Diamond dari BioXcellent ini sesuai untuk jenis keris dan hilangkan garis garis halus terutama di area mata. Cik en ini kan blogger, banyak masa menghadap laptop dan phone, jadi garis halus dan eyebag memang nampak lebih ketara. Kalau diamalkan insyallah kulit korang akan anjal dan gebu. 

Colla White Diamond dari BioXcellent
Colla White Diamond dari BioXcellent

Kelebihan Colla White Diamond dari BioXcellent

  1. Membaik pulih struktur kulit
  2. Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
  3. Mengurangkan garisan halus dan keduta
  4. Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
  5. Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
  6. Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
  7. Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
  8. Meningkatkan penghasilan SUSU IBU
  9. Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas
  10. Mengatasi masalah lenguh badan
  11. Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.

Isi Kandungan Colla White Diamond dari BioXcellent

  1. Vitamin
  2. Campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan)
  3. Tripeptide Kolagen
  4. Astaxanthin
  5. Acacia gum
  6. Ekstrak Buah Anggur
  7. Tomato
  8. Epal
  9. Rasberi & Buah Delima

Cara Pengambilan Colla White Diamond dari BioXcellent


Campurkan 1 skop (20 gram) ke dalam 200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik.

PERINGATAN: * Hasil produk tidak tipikal. Hasil individu mungkin berbeza-beza.

Kesan Colla White Diamond dari BioXcellent Pada Cik EN

Testimoni Colla White Diamond dari BioXcellent
Testimoni Colla White Diamond dari BioXcellent

Colla White Diamond dari BioXcellent

700 grams
Penggunaan selama 30 hari
RM 66.00
Produk ini selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan GMP.
Memberi Kesan Seawal 7 hari.
Boleh di beli di semua Watsons Store seluruh Malaysia
Facebook : https://www.facebook.com/bioxcellentmalaysia/
Instagram : https://www.instagram.com/bioxcellent/
Laman Web : https://www.bioxcellent.com/

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Trending 1 Week

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!