www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-02-26

Bakso Sedap Di Sitiawan Perak


Bakso Sedap Di Sitiawan Perak | Bakso bukanlah makanan kegemaran cik en sebab dulu pernah makan daging itu masam je. Sampai la rakan sekerja cik en ajak makan bakso sebelum cik en fly ke Yogyakarta. Persediaan sebelum ke sana. Kat sana akan jumpa lagi sedap katanya. Tapi malang sangat sebab masa di Jogja cik en tak jumpa bakso yang sedap. Sebab itu cik en beritahu pada kawan facebook cik en " Gi jogja tak jumpe bakso sesedap di sitiawan ini. Ke supirnya tak pandai cari port sedap? 2 kali try dan semestinya sentiasa rasa sedap yang sama " Bila up camtu ramai tanya kat mana Bakso Sedap Di Sitiawan Perak ini? 

Bakso Sedap Di Sitiawan Perak
Bakso Sedap Di Sitiawan Perak

Bakso Sedap Di Sitiawan Perak


Untuk pengetahuan korang, Bakso Sitiawan ini adalah makanan kegemaran staf dan doktor Jabatan Perkhidmatan Veterinar Negeri Perak dan Persekutuan yang pernah datang ke Sitiawan untuk urusan kerja. Ada yang repeat buat kerja area datang sini semata semata nak makan Bakso Sitiawan ini. Kedai dia bukannya kedai yang biasa kita tengok tapi cuma warung di dalam Felcra Gugusan Lekir Sitiawan. Nak cakap memang tak tahu tapi kalau rasa nak try roger cik en la.. cik en bawakan na...


  6 comments:

  1. Wahhh sedapnya. Lagi best kalau ada sambal kicap sekali :)

    ReplyDelete
  2. Alahai sedapnyaaaa..akak pencinta bakso jugak..bakso paling best akak makan kat Jakarta..

    ReplyDelete
  3. Bebola dia.. Besar gak..
    Yg buat tu org indon ka

    ReplyDelete
  4. wahhhh banyaknya bebola daging dia bagi.
    nampak sedap!

    ReplyDelete
  5. kadang2 sedap kat tekak diorang tapi x kena ngn selera kite. macam ade pegi 1 tempat ni kawan bawak jalan kt kedai famous tp kami ni seksa nak telan. dia beria makan..

    xpe Cik En.. kat Malaysia memang makan sedap2 =D

    ReplyDelete
  6. Meriah betul isi dia.. puas makan ye cek ein..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Trending 1 Week

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!