www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-06-04

HB Roller Cream Pilihan Foundation Wanita Kaki Travel

HB Roller Cream Pilihan Foundation Wanita Kaki Travel | Sudah lama cik en mencari barangan make up terutama foundation yang ringkas di bawa bila travel. Lagi lagi bila bawa backpack ini, tempat terhad dan banyak lagi barangan penting perlu cik en bawa. Tapi sekarang dah mudah sebabnya dah ada HB Roller Cream. Apa itu HB Roller CreamHB Roller Cream (Hallas Irish Beauty Roller Cream) adalah bedak asas atau foundation yang direka dalam bentuk botal dan ada span berputar di bahagian atas untuk senang cik en apply pada muka. Di tepi HB Roller Cream ini ada satu butang kecil untuk control krim foundation bila digunakan. Dan satu lagi kelebihan HB Roller Cream ini adalah saiz yang kecil dan mudah dibawa. | HB Roller Cream Pilihan Foundation Wanita Kaki Travel

HB Roller Cream Pilihan Foundation Wanita Kaki Travel
HB Roller Cream Pilihan Foundation Wanita Kaki Travel

HB Roller Cream Pilihan Foundation Wanita Kaki Travel


Sebelum itu cik en nak share yang HB Roller Cream ini adalah BB Cream. Korang tau apa itu BB Cream? Asalnya BB Cream di cipta oleh seorang doktor untuk melindungi wajah pesakitnya selepas pembedahan dan pengelupasan. BB Cream adalah campuran serum muka, pelembab, primer, bedak asas (foundation) dan sun block. Ianya dibuat dari mineral untuk tutup cela, parut, blemish, jerawat, kedutan, kulit tak sekata dan lain lain lagi. Berbeza dengan CC Cream. CC Cream merawat tapi BB Cream lebih kepada menutup saja. 

Dan selalunya jerawat dan kulit tak sekata ini akan berlaku apabila kita terlalu banyak terdedah dengan sinar UV. Itu lah berlaku pada cik en kalau travel ini. So dengan HB Roller Cream ini ianya dapat membantu menyamarkan apa yang buat cik en tak cantik dan lengkap dengan pakej mudah dibawa serta mudah apply dimuka. 

Kenapa Perlu Pilih HB Roller Cream



HB Roller Cream merupakan bedak asas yang mempunyai span berputar khusus untuk memberikan kemasan yang tampil sempurna pada permukaan kulit wajah korang. Diperkaya dengan SPF25 yang mampu melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV dan seterusnya menjadikan tona kulit lebih sekata di samping dapat menjimatkan masa.

Kebaikan HB Roller Cream 



  1. Dapat mengecilkan liang pori pada muka korang itu serta mengawal minyak yang berlebihan pada muka.
  2. Krim bedak asas memberikan kemasan HD agar tona muka kelihatan lebih sekata dan pawbelesss
  3. Dengan menggunakan teknik tekan dan oles dapat menjimatkan masa korang serta bersih tanpa menggunakan jari.
  4. Mengandungi pelindung UV SPF 25 yang membantu melindungi kulit dari sinaran UV matahari.
  5. Membantu memudarkan kesan parut.
  6. Sapuannya mampu bertahan lebih lama

Cara Penggunaan HB Roller Cream



  1. Hanya perlu tekan butang kecil di tepi HB Roller Cream itu untuk keluarkan krim
  2. Sapukan di muka dan siap untuk apply make up yang lain
Ini review dari cik en sendiri dengan menggunakan HB Roller Cream sebagai foundation untuk make up cik en. Walaupun tak pandai sangat make up kan? Tapi dengan HB Roller Cream ianya nampak smooth gitew muka cik en. Boleh la nak pakai untuk raya nanti selain persedian untuk travel selepas ini. Kalau nak tau kat mana cik en dah travel boleh baca entri cik en travel 


Kalau korang nak tengok testimoni yang lain, korang boleh la ikuti sosial media dorang dan mereka sedang mencari agent agent baru dan stokis

WHATSAPPP SEKARANG ADA PROMOSI : 

0185714962 (WANIE)
0134764982 (NANI)
0197602890 (SYITAH)
0175163380 (BIBAH)
0124789658 (IERA)
.
FOLLOW INSTAGRAM UTK DAPAT FREE GIFT 

@bedakasasarab_bywunny
@bedakasas.arab
@bedak.asas.arab_hq
@ceklawa_byhabibah
@ieraceklawa_hq

Website

  4 comments:

  1. wah. roller.
    aida pernah beli satu ni. warna pink. lupa dah nama nyer.
    dgn aida kurang sesuai la roller ni cik EN.
    mcm tak brape. aida prefer yg biasa, dari tgn tempek ke muka :)
    tapi yg ni sgt mudah la utk cepat.
    roll ajer.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!