www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-01-02

Selamat Datang 2018 Selamat Tinggal 2017

Selamat Datang 2018 Selamat Tinggal 2017 | Alhamdullilah, dah masuk hari kedua 2018, lambat pula cik en keluarkan entri ini. Apa apa pun, entri ini tak la panjang mana, cuma nak ucapkan Happy New Year, Selamat Tahun Baru, Xīnnián kuàilè, Makiḻcciyāṉa putiya āṇṭu pada semua pembaca cik en. Selamat Datang 2018 Selamat Tinggal 2017


Terima kasih atau sokongan korang pada blog nurfuzie.com ini, pages nurfuziedotcom, fb personal Eintan Nurfuzie, group Tips dan Rawatan Kucing, Ig eintan_nurfuzie dan lain lain media sosial cik en. Harap maafkan cik en kalau ada yang terlepas pandnag untuk balas, termarah, terusik hati dan lain lain. Sebabnya cik en manusia biasa.. Ada kala cik en sibuk, kadang kadang depression mai tak tentu masa. Harap korang tak serik berurusan dengan cik en na.. Cik en berikan perkhidmatan percuma bukan untuk memudahkan korang tapi cuba merawat kucing seawal yang mungkin. Ok lah, jumpa di next entry! Xoxox

  4 comments:


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete
  2. happy new year Cik En.. semoga makin maju jaya berblogging. maaflah memang jarang dapat blogwalking n jenguk kawan2 tapi CT sentiasa sokong. keep it up =D

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads