www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-02-01

Cara Memindahkan Wang Dari Paypal Ke Akaun Peribadi


Cara Memindahkan Wang Dari Paypal Ke Akaun Peribadi | Jika sebelum ini cik en kongsi artikel Cara Membuka Akaun Paypal Terkini, kali ini cik en hendak ajar cara untuk memindahkan wang yang ada dalam akaun Paypal ke akaun peribadi anda di bank anda sendiri. Bank yang boleh adalah

Jadi mari ikuti cara memindahkan wang tersebut

1. Mula mula cari menu withdraw.
2. Selepas itu paparan di bawah akan keluar dan klik yang bertanda merah itu


3. Selepas itu akan keluar paparan seperti dibawah ini


4. Masukkan amount dan to ke bank yang anda ada. 
5. Klik continue
6. Dan akan keluar paparan di bawah
7. Klik submit jika semuanya betul
8. Selalunya mengambil masa 2 hingga 3 hari untuk di masukkan ke dalam akaun kita

Sebelum kita keluarkan wang kita ada beberapa syarat yang perlu kita tengok seperti limit untuk pengeluaran. Limit seperti di bawah
Selesai semuanya, anda tunggu sahaja wang dimasukkan ke akaun anda dan boleh semak secara online selepas itu.

  5 comments:

  1. Salam Cik En :) Apa maksud limit pengeluaran tu ? Maknanya kalau MYR hanya RM40 shj lah yg kita boleh transfer drpd akaun paypal ke dlm akaun bank kita ? Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Ohhhhhh .. Makaseh atas infonyaaa .. Ingatkan susah sgt paypal niih. Satu lg kalau boleh ajar pulak, cara nak masukkan duit dlm akaun paypal pulak .. Ngeeee

    ReplyDelete
  3. ooo...tapi kita xpernah guna akaun paypal ni

    ReplyDelete
  4. @Saf. yup.. dalam akaun kita perlu rm40 untuk ringgit malaysia

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads