www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-03-23

Syaffiq Sahli a.k.a Ahmad Zarul dalam Asam Pedas Untuk Dia


Assalamualaikum semua
hari ini cik ennak share biodata pendatang baru.. 
korang mesti tengah layan cerita Asam Pedas Untuk Dia setiap hari sabtu dan ahad jam 7.00 hingga 8.00 malam
cik en nak share biodata adik ziyad.. sebab dia nampak cute walaupun awal awal dia tak menarik langsung pada mata cik en
Zarul yang mana cik en?
ha.. ni cik en lanje sekeping (mcm pic cik en je kan?)

2015-03-14

2015-03-13

Iklan Lucah di FB


Asslamualaikum dan salam sejahtera semua
lama gak cik en tak mencoret coret entry baru ini.
kalii ni cik ennak bawa isu yang sentiasa kita lihat dia fb sekarang ini
IKLAN SEKSUAL
Penggunaan Facebook atau fb bukan perkara yang asing dan setiap orang yang mempunyai telefon pintar akan ada akaun FB. Kalau tak ada tumybe seseorang yang kurang sosialnya.
atok ataok kita pon dah terjebak dengan dunia FB.
FB banyak kebaikan dan keburukan dan ia merupakan diari harian setiap pemiliknya..
kepada peniaga peniaga online, FB merupakan medium pengiklanan yang paling berkesan berbanding blog, twitter dan instagram.
tapi sedar tak, ada iklan iklan berbaur lucah. 
cik en malas nak print screen segala iklan itu, sebab kita kan membaca setiap hari..
sebagai contoh :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads