www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-09-03

Hanya Kerana Telefon

Assalamualaikum dan selamat pagi

Takzkirah Pagi 

  15 comments:

  1. byk berlaku skg mcm itulah.. org ada dpn mata tp yg dihadapnya hp je manjang...

    ReplyDelete
  2. Bila sesekali jumpa kawan2, ada jugak tegur-menegur memasing dok layan hp.. kalau nak jumpa tapi nak hadap hp, baik tak usah jumpa.. ;)

    ReplyDelete
  3. betul tu.ni tgh mkn dgn family pun still nak main hp lagi..huhu

    ReplyDelete
  4. Kita mesti bijak mengurus teknologi..

    ReplyDelete
  5. Betul tu...kadang leka main game dan media sosial hingga lupa ada siapa disebelah..

    ReplyDelete
  6. hah..memng ntuk member2 nih haha

    ReplyDelete
  7. agreed.
    utk diri aida juga ni :)
    anak2 depan mata tp fon kat tgn ibu hu hu hu...

    ReplyDelete
  8. hm..betul ni..realiti skarang..ramai tak sedar..salam perkenalan singgH BW sni..terima kasih sudi singgah blog saya dan tinggalkan komen www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. ermmm bila nak gi makan biasanya dulu bual2 sekarang senyap dop menghadap tepon je

    ReplyDelete
  10. Bismillah,

    sungguh terkesan poster itu...touching...

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!