www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-09-03

Hanya Kerana Telefon

Assalamualaikum dan selamat pagi

Takzkirah Pagi 

15 comments:

Athirah Diyana said... [Reply]

deep! hihi

jasmarina jasni said... [Reply]

selamat pagi!

Mummy Julia said... [Reply]

Ya betui...!

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

byk berlaku skg mcm itulah.. org ada dpn mata tp yg dihadapnya hp je manjang...

aizamia3 said... [Reply]

Bila sesekali jumpa kawan2, ada jugak tegur-menegur memasing dok layan hp.. kalau nak jumpa tapi nak hadap hp, baik tak usah jumpa.. ;)

Farhain Azmi said... [Reply]

betul tu.ni tgh mkn dgn family pun still nak main hp lagi..huhu

PeRdU cINta said... [Reply]

Kita mesti bijak mengurus teknologi..

iryanty ahamad said... [Reply]

Betul tu...kadang leka main game dan media sosial hingga lupa ada siapa disebelah..

safurara said... [Reply]

serius betul!

beat said... [Reply]

hah..memng ntuk member2 nih haha

adianiez AIDA said... [Reply]

agreed.
utk diri aida juga ni :)
anak2 depan mata tp fon kat tgn ibu hu hu hu...

Ummul Azkee said... [Reply]

hm..betul ni..realiti skarang..ramai tak sedar..salam perkenalan singgH BW sni..terima kasih sudi singgah blog saya dan tinggalkan komen www.housewifearts.blogspot.com

Azhafizah Md Nor said... [Reply]

betul sangat ni.

Abe nick said... [Reply]

ermmm bila nak gi makan biasanya dulu bual2 sekarang senyap dop menghadap tepon je

Farah said... [Reply]

Bismillah,

sungguh terkesan poster itu...touching...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads