www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-07-23

Tips Kurus Lepas Raya


Assalamualaikum
Masalah berat badan?
dulu masa puasa dah susut dah badan ni. Raya je terus naik tak ingat dunia.
mesti ayat tu sentiasa meniti di bibir gadis gadis, wanita wanita, lelaki lelaki diluar sana
Ini antara tips dari Cik EN Limited Edition buat pembaca Cik EN





1. Jika terlalu banyak Rumah Terbuka yang korang kena gi, kalau tak gi kawan declare perang dingin. Jadi untuk jaga hati kawan kawan, makanlah.. TAPI dalam kuantiti yang sedikit. Ambik laksa sikit, ambik Bihun sikit. Kurangkan minum air. Kuih sekadar jamu 1 ketul pon dah cukup. Orang kata merasa

2. Lebihkan berbual dari makan semasa Rumah Terbuka. Itu mengurangkan korang makan makan dan makan lagi

3. Settle je Rumah Terbuka, cuba cari buah buahan, tea suam tanpa sugar atau air detox yang lain. 

4. Pastikan juga korset untuk mengurangkan nafsu anda makan

5. Amalkan puasa 6 (paling mudah)

6. Amalkan senaman. Contoh cuci pinggan mangkuk, kuali belangan dll

p/s: ini antara tips cik en. korang macamane?
Photobucket

  7 comments:

  1. hheee, betul3, sy nk turun kan balik beratttt,tp tunggu pas hbis open house and rye ok,hahha...

    selamat hri rayaaa

    ReplyDelete
  2. Amalkan pakai korset tu hehehhe terbaikkk...

    ReplyDelete
  3. KAWAL MAKAN TU MMG PENTING...yg penting beringat la

    ReplyDelete
  4. nnti nona buat entri tips nona, hihi

    ReplyDelete
  5. :-)) ..akak tak ada tips..main bedal je makan..huhu

    ReplyDelete
  6. nice tips! tapi berat bedan tetap jugak naik =(

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!