www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-07-23

Tips Kurus Lepas Raya


Assalamualaikum
Masalah berat badan?
dulu masa puasa dah susut dah badan ni. Raya je terus naik tak ingat dunia.
mesti ayat tu sentiasa meniti di bibir gadis gadis, wanita wanita, lelaki lelaki diluar sana
Ini antara tips dari Cik EN Limited Edition buat pembaca Cik EN





1. Jika terlalu banyak Rumah Terbuka yang korang kena gi, kalau tak gi kawan declare perang dingin. Jadi untuk jaga hati kawan kawan, makanlah.. TAPI dalam kuantiti yang sedikit. Ambik laksa sikit, ambik Bihun sikit. Kurangkan minum air. Kuih sekadar jamu 1 ketul pon dah cukup. Orang kata merasa

2. Lebihkan berbual dari makan semasa Rumah Terbuka. Itu mengurangkan korang makan makan dan makan lagi

3. Settle je Rumah Terbuka, cuba cari buah buahan, tea suam tanpa sugar atau air detox yang lain. 

4. Pastikan juga korset untuk mengurangkan nafsu anda makan

5. Amalkan puasa 6 (paling mudah)

6. Amalkan senaman. Contoh cuci pinggan mangkuk, kuali belangan dll

p/s: ini antara tips cik en. korang macamane?
Photobucket

7 comments:

bb_nona said... [Reply]

hheee, betul3, sy nk turun kan balik beratttt,tp tunggu pas hbis open house and rye ok,hahha...

selamat hri rayaaa

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

hehe
great

Julia Johari said... [Reply]

Amalkan pakai korset tu hehehhe terbaikkk...

Sally Samsaiman said... [Reply]

KAWAL MAKAN TU MMG PENTING...yg penting beringat la

bb_nona said... [Reply]

nnti nona buat entri tips nona, hihi

iryanty ahamad said... [Reply]

:-)) ..akak tak ada tips..main bedal je makan..huhu

Nur Haziqah Mohd Rosli said... [Reply]

nice tips! tapi berat bedan tetap jugak naik =(

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads