www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-07-08

Dehydarated or not? Check your PEE

Assalamualaikum semua
lagi seminggu lebih sikit untuk kita menyambut
Aldilfitri tahun ini.
tak x terlambat bagi cik en nak share ini.
Ini antara cara untuk kita tengok kita ini di golongan yang sihat atau tak.
Diharap dapat memberi info kepada kawan kawan 


p/s : tak sangka ada pelbagai warna 'pee' kita kan?

8 comments:

tiga lalat said... [Reply]

warna warni tuu, takde kaler hijau yee., ;p

Nieyl said... [Reply]

baru tahu...=)

Alin Marlini said... [Reply]

ingatkan putih, kuning, kuning pekat je...macam2 warna sebenarnya ek

DRAMATIC UNIQ said... [Reply]

nice info... :)

Jari Manis said... [Reply]

alamak...x tempat nak tgk waktu ber'pee' tu hihihi

iryanty ahamad said... [Reply]

PEE tu apa

Fadzi Razak said... [Reply]

Saya tak check warna pee saya. Saya check warna poop anak je :D

Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

Yumida Huda said... [Reply]

info yg bagus ni cik en
yumida nyer air kencing selalu kaler kuning..kengkadang jernih..kengkadang gelap
yg kencing kotor especially di kalangan ibu hamil tu kategori kencing mana 1 erk?

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads