www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-07-08

Dehydarated or not? Check your PEE

Assalamualaikum semua
lagi seminggu lebih sikit untuk kita menyambut
Aldilfitri tahun ini.
tak x terlambat bagi cik en nak share ini.
Ini antara cara untuk kita tengok kita ini di golongan yang sihat atau tak.
Diharap dapat memberi info kepada kawan kawan 


p/s : tak sangka ada pelbagai warna 'pee' kita kan?

  8 comments:

  1. warna warni tuu, takde kaler hijau yee., ;p

    ReplyDelete
  2. ingatkan putih, kuning, kuning pekat je...macam2 warna sebenarnya ek

    ReplyDelete
  3. alamak...x tempat nak tgk waktu ber'pee' tu hihihi

    ReplyDelete
  4. Saya tak check warna pee saya. Saya check warna poop anak je :D

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  5. info yg bagus ni cik en
    yumida nyer air kencing selalu kaler kuning..kengkadang jernih..kengkadang gelap
    yg kencing kotor especially di kalangan ibu hamil tu kategori kencing mana 1 erk?

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!