www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-11-12

Rezeki Cik EN "Sponsor" untuk GA YUI


salam semua
lama gak cik en tak mengupdate blog ini
agak ke"bz"an dengan program kesihatan ternakan
masuk ladang kambing, lembu dan khinzir jugak
so petang yang redup redup ini cik en akan update mgenai cik en yang telah meng"sponsor" untuk GA seorang blogger dan menang dalam GA tu

Sebelum cik en cerita pasa sponsar dan menang cik en sebenarnya dah join dalam GA sis YUI



dan cik en tersenarai dalam



dan cik en menang ini



kebetulan pagi tadi masuk opis dah sampai dan....
taraaaaaa


sepasang chopstik dan keycain kepit kuku

settle pasal mengenai dapat hadiah dan yang ini apa yang cik en sponsar

dan sis Gee Azie
yang menang.. baru je cik en poskan tengah hari tadi
so sok sampai kot..
so cik en say tq dan happy sangat sebab menjayakan GA Yui ini..

p/s : chopstik ini nak buat deco atas meja opis


Photobucket

  4 comments:

  1. masuk ladang khinzir?? buat apa utk program keshtn tu?

    ReplyDelete
  2. hihi..alhamdulillah..

    trima kasih kak sbb sudi spnsor..

    hadiah akk tu penerima dah dpt =)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads