www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-11-12

Rezeki Cik EN "Sponsor" untuk GA YUI


salam semua
lama gak cik en tak mengupdate blog ini
agak ke"bz"an dengan program kesihatan ternakan
masuk ladang kambing, lembu dan khinzir jugak
so petang yang redup redup ini cik en akan update mgenai cik en yang telah meng"sponsor" untuk GA seorang blogger dan menang dalam GA tu

Sebelum cik en cerita pasa sponsar dan menang cik en sebenarnya dah join dalam GA sis YUI



dan cik en tersenarai dalam



dan cik en menang ini



kebetulan pagi tadi masuk opis dah sampai dan....
taraaaaaa


sepasang chopstik dan keycain kepit kuku

settle pasal mengenai dapat hadiah dan yang ini apa yang cik en sponsar

dan sis Gee Azie
yang menang.. baru je cik en poskan tengah hari tadi
so sok sampai kot..
so cik en say tq dan happy sangat sebab menjayakan GA Yui ini..

p/s : chopstik ini nak buat deco atas meja opis


Photobucket

4 comments:

Nur A.Z said... [Reply]

masuk ladang khinzir?? buat apa utk program keshtn tu?

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hihi..alhamdulillah..

trima kasih kak sbb sudi spnsor..

hadiah akk tu penerima dah dpt =)

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

alhamdullilah

J.Syazwana said... [Reply]

alhamdulillah dah sampai :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads