www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-10-11

Menjawab Pertanyaan Komen Cik En


Asslamaualaikum
semenjak cik en bz ni pelbagai komen komen yang cik en terima
cik en akan approved bila cik en kuarkan entry baru.. supaya cik en takkan hilang pembaca cik en..
ada komen yang bertanya itu dan ini.
cik en cropkan dan jawab di entry ini

Dilema Wanita : Menopause atau Putus Haid



jawapan : walaupun entry ini untuk menjawab dari pertanyaan mak/pak anon tapi cik en tergerak nak menjawab. untuk dapatkan tips ini adalah tips untuk 2 pihak.. pihak kita dan pihak yang monopoues
kita : lebih banykan bersabar dan sentiasa mengingati mereka apa yang mereka lakukan hanyalah kerana ikutkan emosi. jangan di marah dan ditinggalkan.. ia lebih membawa kesan buruk
orang menopause : perbanyakkan amalan agama, relekskan diri dan jangan mengikut emosi..

p/s : kalau de sesiapa nak menambah silakan

Menghalau Kenangan Silam Pasangan



Jawapan : kepada setty yang tiada link ni, akak tak boleh menjawab soalan adik itu, kerana akak bukan tahu apa yang ada dalam fikiran tunang adik. Apa apa pun, adik kena bersemuka dan bertanya dan memintanya menjawab dengan jujur.. Jika dia kata dia dah melupakan. Tutup this case dan jalankan kehidupan seperti biasa dan sentiasa membahagiakan dia.. Insyllah jika itu jodoh adik, tak kemana.. Cuma pesan akak, jangan terlalu syakwasangka sebab itu punca hubungan jadi dingin

p/s : Yang Lepas Adalah Pelajaran yang paling terbaik untuk kita.. Bak kata, Belajar dari kenangan

Veterinar - Rawatan Haiwan Kesayangan Yang Demam





Jawapan : yup.. ia adalah rawatan tradisional yang digunakan oleh orang orang kampung yang mempunyai ternakan lembu kerbau dan kambing. lagipun ia adalah bahan semulajadi..

p/s : alhamdullah terjawab pada yang bertanya.. maaf kerna lambat.. ke bz an yang sangat melampau2
Photobucket

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

mnjwb sudah..

haaa..lau meow taik cair pastu hujung nmpk cam drh itu apa kak?

tnada batu karangke? or usus takleh trima?

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

bagus entry cm nie

cweet pinky said... [Reply]

terbaek la sis :D , rindu dengan sis , kalaw sis free3... singgah la kat link nih ..

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads