www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2013-02-20

2013-02-19

Bila Aku Kata " Aku Nak Berubah"

facebook

assalamualaikum semua!
semenjak 2 menjak dan 3 menjak ni, cik en menjadi kaki like yang tegar di facebook
ikut kepada masa yang terluang cik en akan like mana mana post dan pic yang menarik bagi cik en
tapi cik en amat tertarik dengan pic atas tu
korang dah baca? atau penah tengok pic tu?
korang hayati dan apa yang di katakan memang benar,
bila kita kata kita nak berubah
tak semestinya diri kita perfect..
kadang kdang kita still terlupa, terleka..
tapi orang sekarang akan judge yang bukan bukan
sepatutnya bila berlaku hal hal yang tak sepatutnya kita lakukan
orang sekeliling kita, kawan kawan, famili dan adik beradik harus nasihatkan, tunjuk ajarkan dan menegur dengan cara yang sepatutnya,
bukan di kecam, dikata dan di umpat
korang setuju tak apa yang cik en nak sampaikan ni?

2013-02-18

Ular Pun Dibawa Ke Klinik Cik EN


salam
malam ini cik en nak share satu pic



ini la cik en nak cete, 
untuk jabatan perkhidmatan veterinar negeri perak terutama yang di manjung
sebenarnya kami tidak menerima patient dari golongan haiwan reptilia atau pendek kata di bawah bidang kuasa jabatan perhilitan
ini kerana skop kami lebih kepada haiwan kesayangan seperti kucing anjing arnab dan haiwan ternakan lembu, kerbau, bebiri dan kambing
untuk monyet ular, tokek, burung hantu, harimau and whatever yang diklasifikasi "wild" adalah di bawah jabatan perhilitan
tapi atas budi bicara, kami akan merawat kalau ada ubat yang bersesuai dan kepakaran pembantu veterinar yang menjaga klinik pada masa tu
so pic atas tu, owner just nak tanye jantina ular tersebut..
so cik en klik klik je. pic atas tu salah sorang officemate cik en.. 
ehehhehe

PCEDB - Review Blog blog anith


salam semua!
cik en nak habiskan review blog yang last sekali iaitu


anith
1st masuk blog cik en nampak blogskin.
cik en pastekan skit about adik ni


Name: Anith AmalinaKnown as: Anith / KanisBirthday: 26 December 1994Age: 18 years oldStatus: Single not availableLanguage: English, Malaysia Dreams: Wanna be a Programmer School: Sekolah Menengah Alam Megah, Sekolah Vokasional ManjungUniversity: UiTM, Arau Perlis

dari hasil godek godek cik en, cik en rasa blog adik ni blog baru..

dalam bulan februari 2012 seperti dalam entry ini
dan entry last adik ni untuk yg sambut tahun baru cina
so far komen akak macm biasalah

  • saiz font 
  • setiap kali akak klik entry past akan keluar "welcome to my blog".. owh.. ni akan menyusahkan org yg pakai beruk band.. ehheheh
  • background mmg cantik akak suka
  • header simple
  • loading blog ringan
  • so far blog camni amat sesuai untuk remaja yang suka simple dan girlish
so far 
kalau sesiapa nak berkenalan ngn adik ni
klik header adik kat atas tu

2013-02-13

happy anniversary abang barney


salam semua!
alhamdullah, kebzan cik en mula berkurang
semalam cik en dah sambung review blog cik en
hari ini cik en nak update entry khas untuk kekasih hati cik en
abg BARNEY
sapa abg barney cik en ni...
nak tau? ke ada yag dah tau?
ok la inilah abg barney cik en





encem?
iya... memang abg barney encem kacak, montet, dan bergaya
alhamdullah hari ini genap setahun per"cintaan" kami
pelbagai dugaan, suka duka kami tempoh..
dari utara, ke selatan kemudian ke pantai timur abg barney dah melancong
banyak kisah berlaku pada abg barney seperti diceritakan di entry ini
dan di entry ini
banyak kenangan cik en dan abg barney kan..
walaupun baru je usia percintaan kita setahun
jadi cik en harap, selepas ini cik en akan jaga abg barney baik baik dan ada yang telah berjanji dengan cik en akan menjaga abg barney bersama sama..ammiiinnn
diharap semuanya berjalan lancar..
p/s : ada apa apa suggestion tuk cik en bagi hadiah untuk abg barney x?
ehheheheh

2013-02-12

PCEDB - Review Blog HafizahHalim


salam semua!
hampir bermingu minggu cik en tak update blog..malam ni insyalah cik en akan teruskan review blog yang dah lama  update.. cik en biokan yg entry review lama terpampang di dada blog cik en.. promosi lama sikit..x gitu?
untuk kali yang ke 6 cik en nak review blog adik fizah ini


masuk je blog adik, terus je dengar alunan lagu untuk halwa telinga..
so sesiapa yg nak masuk blog adik ni kena la offkan segala, radio online, youtube dan lagu dalam pc or laptop korang tu..
so x banyak cik en leh godek2 hal adik fizah ini, tapi yang cik en tau, segala entry beliau adalah personal dan pendapat beliau sendri
blog ini guna blogskin klu x silap cik en..rite adik fizah?
cuma macam biasa, cik en tetap menitik beratkan tulisan.. tulisan adik kecik skit.. klu baya baya cik en ni, mybe la leh baca, mana yg rabun tu, kena la mendekatkan mata kat skrin ini
so far, blog ringan..
cuma kalau dapat cri header yang menarik skit...
mesti blog adik ni lagi cun...
so kalau sesiapa nak terjah dan nak berkenalan sampai menambah follower korang..moh klik sini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Shoplinks.Asia

Ads