www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2013-01-02

PCEDB - Review Bee-Shawal.blogspot.com



salam semua..
dah berakhir pencarian cik en dan blog semalam..
so hari pertama ini cik en nak review blog pertama

masuk je blog ini, cik en nampak kaler biru sebagai bakcground dia dan cik en rasa empunya blog ini peminat kaler biru
mengikut daripada profilenye dikatakan duduk di seoul..
yakah?
dari apa yang cik en tengok, kebanyakan entry nye pendek tapi memberi maksud amat mendalam
dri yang cik en review, all entry in English
so far cik en tengok blog dia amat simple dan dia menggunakan blog dia medium promote blog lain
kalau scrool ke bawah ada busuk.org, www.apesal.com, www.guablog.com, www.ohbelog.com dan banyak lagi la..
kalau sesiapa nak berkenalan dengan beliau leh la klik di

Photobucket

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

entry english besh..mcm nisa.

wahida said... [Reply]

terjah jgn tak terjah...

puteri said... [Reply]

simple je blog dia :)

ayut said... [Reply]

nk g kenalla..sbb cik en cko entry dia bi ea..excited nk tgk...hihihi

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads