www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-11-20

2012-11-19

Make Over Blog Premium Beautiful II

salam kepada semua!
baru la kesempatan bagi cik en nak update make over cik en ni..
walaupun hampir sebulan siap..
anyway.. faez fizz ni ambik tempahan dari cik en make over blog dia adalah untuk kali kedua..
pertama korang boleh tengok entry MAKE OVER 1
lepas tu dia berpuas hati dengan kerja cik en..
dia menggunakan khidmat cik en untuk make over kali kedua..
akak ni nak lebih nampak bisneswoman dan lebih smart..
bewarna kuning emas cik en buat mengikut kehendak dia.. walaupun lambat gak cik en nak siapkan sebab bz cik en dapat komen positif dri faez fizz..
faez fizz ini merupakan agent PB korset..
kalau sesiapa nak order la la ke blog PREMIUM BEAUTIFUL
sekarang cik en tengok pelbagai promosi yang faez fizz ni buat..
nak tengok hasil cik en?
tengok overview bawah ni..

2012-11-16

Cik en jadi Polis pulak?

heheh.. cepat plak cik en mengudate ye
yela.. kang bz cik en x sempat.. sini cik en hanya nak sharing cete mengenai cete cik en minggu lepas.
ya!memang betul cik en jadi polis.. tapi hanyalah sukarelawan dan still lagi pembantu veterinar sebagai kerja hakiki.. PVR ini hanyalah part time
cik en nak korang tengok dulu pic ni


ya! ini lah cik en join minggu lepas.. seminggu di sana..
sapa sapa ada tak yang join PVR ini?
komen cepat2 kat entry ini.. nak tengok geng
okeh okeh cik en akan cete satu persatu...
PVR bermaksud Police Volunteer Reserve
atau dalam bahasa melayunya
Sukarelawan Simpanan Polis
dan ini serba sedikit mengenai PVR

Saya join GA 2012 Nurul Yui





Syarat-syarat yang wajib dipatuhi :

1) Buat entry dengan tajuk " Saya join GA 2012 Nurul Yui "

2) Jangan lupa letakkan banner kat atas dan linkkan
dalam entry tersebut

3) Boleh gunakan blog personal atau blog join sana sini

4) Tinggalkan link entry tersebut pada komen entry ini
{ link blog sahaja TIDAK diterima }

5) Lengkapkan ayat ini dalam entry anda
Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana cik en nak memeriahkan GA, nak menang, nak dapat hadiah , nak jumpa kawan2 baru dan yang paling penting, Nurul Yui Collection amatlah comel2
{ perlu lebih dari 10 patah perkataan }

Photobucket

Rindu Bangat sama kamu!

holla
apa khabar semua!baek ke? aisey.. dah lama betul cik en x update blog cik en ni.. berhabuk sangat dah ni
alhamdullah di hari jumaat ini cik en cepat2 siap semua kerja cik en di opis ni dan terus bukak blog n mengudate.. 
amat amat rindu pada semua!
cik en banyak cete nk diceritakan..
tapi akan diceritakan satu persatu.. 
yang penting cik en dah pos semua hadiah2 yang cik en janji di entry ini
sekarang cume ada 2 feedback saja yang telah menerima..
yang lain camne.. klu de inpom cik en ye...
cik en memang x sempat terjah menerjah sekarang ni..
blog yang cik en make over pun belum di post di sini.. apa apa pun cik en akan berusaha mengudate apa yang termampu..
tapi siyes ni..
cik en amat rindukan kalian!

untuk tatapan yang amat merindui cik en.. ahhaahha

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads