SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER

klik untuk join


A. Nama Penuh Saya?
intan nor faridah
B. Nama Panggilan Saya?
cik en, along, intan
C. Sejak Bila Saya Berblogging?
January 2010 

D. Url Blog Saya?

http://www.nurfuzie.com/
21

Segmen Superstar blog5



cik en nak cari superstar!!!
Photobucket
1

Wordless Wednesday ♥ 9 - Terbaek dari Ladang


Photobucket
1

Perspektif JODOH



pe komen korang?
Photobucket
5

Lirik dan Video lagu Najwa Latif - Kosong

Kau melihat diriku

Seperti sesuatu

Yang mencabar dirimu

Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong...kosong
0

Lirik dan Video lagu Nirwana Band - Sudah Cukup Sudah



Inikah caramu membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu.
4

Program Pengukuhan Perhubungan Kakitangan JPVPK Siri 1/2012

salam semua...
20-22 Mac 2012 
cik menghilangkan diri dari dunia luar...
hekhek..
sebenarnye cik en g program yang dianjurkan oleh jabatan cik en...
cik en g bersia grik..tempat mmg best sgt...
3 hari cik en disana tanpa line telefon atau internet...
pelbagai aktiviti cik en buat...
group cik en buat untuk pagar..pagar yang dibuat ni khas untuk menghalang pak belang dan pak debab masuk...
pagar ni dipanggil pagar saiklon...
so cik en tak de mud nk naip panjang2 korang layan jer pic yg boleh cik en masukkan..

2

Burger Star Wars-Episod 1

Salam sumua...
korang nak tak try makanan bawah ni...

3

Tempahan Untuk Hantaran Pertunangan dan Perkahwinan

Salam semua!
pe khabar?
lama cik en tak update blog kan...
cik en bz skit...sekarang jabatan cik en tengah buat siasatan PINTAF
siasatan untuk di beri Pinjaman berupa Lembu dan Kambing...
so cik en banyak uat keje side..
make over cik en pun dekat sebulan tak siap..tpi xpe...dalam proses membuatnya..
yang itu cik en update dalam entry yang lain..
kali ini cik en nak buat bisnes sikit..
so ini untuk bakal pengantin dan bakal bertunang...
cik en ada bukak tempahan untuk membuat hantaran semasa majlis berlangsung..
korang usha usha dulu pic bawah ini..
kalau rasa de yang berminat dan ingin nak design sendiri..boleh di suggestkan...
korang blog shopping dulu bawah ini...
1