www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-09-27

Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !


syarat - syaratnye :
1) mesti jadik follower blog eyryn <wajib yerr>-dah polow lama dah
2) like sini kalau sudi. .  <tak wajib langsung>
3) buat entry simple bertajuk "Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !"
4) copy header ryn kat atas dan letak dalam entry korang <link kan balik ke entry nie>
5) tag 2 orang blogger lain and pastikan diorang tahu yerr. .
http://adramycien.blogspot.com/
6) hantarkan link entry korang dekat komen entry nie =)


Photobucket

6 comments:

eyryn said... [Reply]

thanx dear coz join :)

c nana said... [Reply]

terjah sini dari segmen yg sama! gud luck ^^

http://mizznana11.blogspot.com/2011/09/jowm-joint-bloglist-eyryn-bercerita.html

polskahackrew said... [Reply]

salam singgah dari segmen yang sama..('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

Nafisah Ruslan said... [Reply]

saya join segmen ini juga ^^

salam kenal :)

Aku DaN SeSuAtU said... [Reply]

singgah sini ..salam ukhuwah

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/segmen-jowm-join-bloglist-eyryn.html

NasZ said... [Reply]

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads