www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-09-27

Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !


syarat - syaratnye :
1) mesti jadik follower blog eyryn <wajib yerr>-dah polow lama dah
2) like sini kalau sudi. .  <tak wajib langsung>
3) buat entry simple bertajuk "Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !"
4) copy header ryn kat atas dan letak dalam entry korang <link kan balik ke entry nie>
5) tag 2 orang blogger lain and pastikan diorang tahu yerr. .
http://adramycien.blogspot.com/
6) hantarkan link entry korang dekat komen entry nie =)


Photobucket

6 comments:

eyryn said... [Reply]

thanx dear coz join :)

c nana said... [Reply]

terjah sini dari segmen yg sama! gud luck ^^

http://mizznana11.blogspot.com/2011/09/jowm-joint-bloglist-eyryn-bercerita.html

polskahackrew said... [Reply]

salam singgah dari segmen yang sama..('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

Nafisah Ruslan said... [Reply]

saya join segmen ini juga ^^

salam kenal :)

Aku DaN SeSuAtU said... [Reply]

singgah sini ..salam ukhuwah

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/segmen-jowm-join-bloglist-eyryn.html

NasZ said... [Reply]

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads