www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-07-18

lucky follower 400 - aku yang punyer

salam semua follower cik en
sebelum cik en membebel lagi kena rujuk lu entry ini
ha..akhirnya cik en dah dpt foolower cik en yg ke 400
taraaaaa.........


nama dak ni siti sorfina...dia ni kawan adik cik en...adik cik enyg mana?ala..sorang jer...
yang ini...

dorang ni blaja kat ITP sama2 lu...
masih baru dlam dunia blog...follower pun masih 3...entry pun x byk..so disebbkan dia follower cik en yg ke 400...cik en tolong promote dak ni sx..
cik en kesian tgk dak ini xde header...apa kata cik en hadiahkan dak ni template baru...boley x ty?
tp xla..sehebat orang luar sne cm blogger pemes..akak uat simple2 n guna kretiviti akak jer..bagi akak msa seminggu tuk siapkan...
klu c ty nak la yek...
so apa lagi follower cik en..jom follow newbie blogger ini..
tolong kawan2 kan..menaikkan bloger malaysia...
kan2
so senang jer nk g blog dia..klik jer banner atas 2

p/s : ty, ambik banner atas 2 letak dlm blog..penghargaan akak pada kamu klu nk akak edit blogkamu...pm akak kat pesbok k..

JOM JOIN NAK?
Photobucket

5 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

wah3..tahniah kak!

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

hehe..ok ja jb tu..

ader2..nantikan ea.. ngeh3..

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

semakin maju akk bebrlog..tahniah tau kak..heheh..

jb ok je kak..xder mslh..

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

ada tag akk..t join tau segmen blogger rapat tu..

Aida Omar said... [Reply]

Aida nak terjah follower ke 400 cik en :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads